Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért ment ki a divatból az...

Miért ment ki a divatból az Erzsébet név? Miért utálják ennyien?

Figyelt kérdés

Azt már hallottam hogy öreges,meg hogy túl régi,sőt,még azt is hogy az utálatos anyósát Erzsinek hívják:S

Itt ezen az oldalon is,ha rákeresel az Erzsire,olyan válaszok vannak amik csak ócsárolják a nevet...

Pedig szerintem ez az egyik legszebb név...megkérdeztem az uncsitesómat,és ő is azt mondta hogy nagyon csúnya,régi név.Hozzátette hoy neki a Vanessza,az Alehandró,a Fény,és a Maja evek nagyon tetszenek.

Tehát nem értem.

15L(és nem vagyok Erzsi,csak szimplán szeretem ezt a nevet)

2010. aug. 3. 00:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Van egy Böbénk, de olyan is :D
2010. aug. 3. 11:21
 12/13 A kérdező kommentje:

Erzsébet királynőre még nem is gondoltamXD

De nem értem,a Bözske szerintem nem is öreges...csak egy picitXD

Elegáns név.Nem?

Én nem tudok róla hogy az ősi nevek divatba jönnének...az iskolában van vagy 25 Vanessza,18 Kira,sőt még van 3 Zénónk is és figyelmeztetnélek hogy még nem láttam hogy így cukkoltak volna valakit a neve miatt.Zénó-Bénó,Zeni-Beni,Zeller,Zizi Zénó,Zazu(a madár az Oroszlánkirályból).Ilyenekkel becézik az egyik osztálytársam.És rajta kívűl még van két Zénó.

A becéje nekem se tetszik,de azt ismerjétek el hogy a magyarok mindig is rosszban voltak a becenevekkel.

Lásd:Az én nevem Zsanett,egyébként se rajongok érte,de mindenkinek megtiltom hogy Zsaninak merjen nevezni.Zsani.Úgy hangzik mint egy rágógumi reklám.Unatkozol?Rágj Zsanit!

A János is egy szép név ez is az egyik kedvenc fiúnevem(angol és más nyelvű változatokban is nagyon tetszik)de a becéje...!

Hallottatok már pocsékabb nevet a Janinál?Jani.Jani!Janyi!(Egy Janyit sem akarok megbántani!)

Az valahol igaz hogy az Erzsi egy csúnya becenév,de szinte minden magyar névnek az.Szabolcs-Szabi,Péter-PetiPpppppettipetipuding,Júlia-Juli(ki?A parasztJuli?),Zoltán-ZoliZoi,Kázmér-Kazi a Kazán,csak annyi hogy veszed az első három betűt és odabszol a végére egy i betűt.A becék rondítanak.

01:21

Heeeeee,tudom ám miről beszélszX)Amikor megtdtam hogy az országunk a kedvenc nevemet viseli eléggé örültem^^

2010. aug. 3. 22:29
 13/13 anonim ***** válasza:

dehogyisnem lehet becézni az Erzsébetet

Mondjuk Lizzie;Lizzush;Liz.Szerintem ezek tök szép nevek.Viszont maga az Erzsébet nem tetszik.Öreges név

2011. ápr. 21. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!