Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek Csont...

Mi a véleményetek Csont Attiláról? Egy újabb Szabó Péter klón, hadarós kiadásban?

Figyelt kérdés

2020. júl. 17. 11:58
 1/3 anonim válasza:

Huhh, hát, mikor először láttam egy reklámvideóját a YouTube-on, azt gondoltam, szegény kis nyomi csávó (a külleme nagyon kis szerencsétlen, amiről nem tehet, sajnos az öltöny se sokat dob rajta...), és még beszélni se tud, minek erőlteti, valahogy nem olyan karakter, akinek feltétlenül ezt kellene csinálnia. Aztán később az jutott eszembe, hogy azért önbizalma mégis van neki, jó nagy, ha a így is ki mert állni.

Ha választanom kellene motivációs trénert, vagy coachot, akkor az nem Csont Attila lenne. Szabó Péter stílusa, kiállása illetve maga a karaktere nekem akkor már sokkal meggyőzőbb. Az Attilával kapcsolatban pedig már ott elakadok, hogy ki mert állni beszélni, mert mint már írtam, nekem ilyen téren nem meggyőző.

Láttam több oktatóvideóját is az Attilának. Ha sokat nézi az ember, hozzá lehet szokni a beszédstílusához, mond hasznos dolgokat és még vicces is szokott lenni, de ettől függetlenül számomra nem olyan előadó, akit szívesen hallgatok/nézek.

2020. szept. 28. 01:03
 2/3 anonim ***** válasza:
mind nagy kamugép
2023. febr. 23. 13:09
 3/3 anonim ***** válasza:
Amúgy Cs. A. eredetileg mivel foglalkozott?
2023. szept. 6. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!