A fideszeseknek mi a véleménye arról, hogy kizárólag fideszesek voltak a Soros alapítvány hallgatói? Pl: Orbán Viktor, Szijgyartó Péter stb.
Figyelt kérdés
2018. márc. 19. 05:52
1/9 anonim válasza:
Pontosan ezért tudják ki az ellenfél, és milyen erős.
2/9 anonim válasza:
Én az ELTE-n végemet. Pontosan tudom kiket és miért képeznek ott. Ettől én meg utálom a liberális hazaárulókat.
3/9 anonim válasza:
Én büszke liberális hazaáruló vagyok, te meg büszke fideszes hazaáruló.
4/9 Andizsuzsi válasza:
Szijjártó.
Nem kizárólag fideszesek. Csak az ő szájukból hiteltelen a sorosozás.
6/9 Andizsuzsi válasza:
"Pontosan tudom kiket és miért képeznek ott."
Pl. téged?
8/9 anonim válasza:
Nem is tudtam, hogy a "Soros alapítvány" egy egyetem, amelynek vannak hallgatói. Ahogy azt sem tudom, ki az a Szijgyartó Péter.:D
9/9 anonim válasza:
Az öreg tudta, hogy a terve hosszútávú befektetést igényel, ezért Viktorra és a kis gittegyletére esett a választása, és lám megtérült. Ami migráns ide akart véletlen jönni azt mindd beengedte Viktor azt a látszatot keltve mintha megóvna tőlük...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!