Mit szólnának az emberek egy ilyen kinézetre?
Figyelt kérdés
A hajam most majdnem hátközépig ér, fufrum van, és szőkésbarna színű. Szeretném megnöveszteni legalább addig, hogy a fenekemig érjem, és arra gondoltam, hogy akkor befestetem az egészet valami feketés-lilás színűre. Nagyon csúnya vagy szokatlan lenne egy picit lilás hajszín? Egyébként szemüvegem is van állandó viseletre, ha ez számít... ki mit szólna egy ilyen kinézetű lányra, ha meglátná az utcán?2010. aug. 2. 22:36
11/16 anonim válasza:
A feketét tényleg gondold át. Egyrészt nagyon roncsolja a hajat, és ha váltani akarsz, az bonyolult. Nekem kb. 3-4 éve van fekete hajam (kékes fekete), és most gondolkozok rajta hogy váltanék. Az eredeti hajszínem barna volt. Mondjuk úgy gondoltam, hogy a fekete különlegesebb, szóval szerintem marad ez. De azért te gondold át. Mire az a hosszú haj lenő, azért az sok lenne :) Ha szőkítteted, az meg megint csak roncsolja... És nem is lesz szép barnás-szőkés elsőre.
12/16 A kérdező kommentje:
Csak egy gondolat, hogy befestetem, mert szeretnék másmilyen színű hajat, mint a mostani, és nem hiszem, hogy a szőke jól állna... azt csak úgy tudnám elképzelni, ha a hajam finoman hullámos lenne, de nem olyan.
2010. aug. 2. 23:20
13/16 anonim válasza:
nekem a hosszú, frufrus, szőkésbarna haj nagyon tetszik, én is olyat szeretnék. :)) én biztos nem rontanám el festékkel, főleg mert az én hajam hullott is a feketétől és nagyon nehezen tudtam visszanyerni az eredeti hajszínemet. persze, unalmas néha az eredeti, de akkor is sokkal szebb, mint egy töredezett, lenőtt haj (mert gyorsan lenő). legalábbis szerintem. :)
14/16 anonim válasza:
Én a természetess külsőt szoktam 10/10-re értékelni magamban, és az extra hosszú haj ebből csinál 11-et, ha ez mond valamit...
16/16 A kérdező kommentje:
Igazatok van! Gondolkoztam egy picit tegnap óta, és az se biztos, hogy megengednék nekem, az se, hogy a páromnak tetszene-e, meg egyáltalán, hogy nekem tetszene... marad az eredeti haszínem, úgy is sok idő (egy-két év legalább), mire megnő a hajam olyan hosszúra, mint szeretném, addig meg ráérek kitalálni :3
Köszönöm szépen, hogy válaszoltatok, és hogy jobb belátásra térítetteket *szélesen mosolyog*
2010. aug. 3. 12:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!