Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Fürdés után is büdös lennék?

Fürdés után is büdös lennék?

Figyelt kérdés

Alt.isk.be csak heti egyszer fürödtem és csak 8.osztályra vették észre/tette szóvá egy barátnőm h fura szagom van,fürdök-e mindennap. Már nem tudom biztosra,de lehet h elöző este pont fürödtem. Most 9.-be mindennap zuhanyzok, dé most is célozgatnak rá h büdös vagyok. Már mint nem biztos. Tesi átöltözéskor több emberre célozgattak, egy ilyen lány lehajolt a cipőjéért én meg nadrág nélkül voltam és akkor is káromkodott h milyen büdös van. Én nem érzem magamon, viszont az öcsém, mamám büdös fürdés után. De ők túl súlyos ak,so sok rajtuk az úszó gumi.A többi családtsgom( húgom,madik öcsém,anyám) nem fürödnek csak nagyon,nagyon ritkán. Anyám fél évente,húgom hónaponta. Anyámon nem hiszem h érződik inkább a szája az ami. A húgomnak meg az izzatsága.

Nem fulyog magamra parfümöt,csak dezodort használok,mivel a parfümökre azt mondták rajtam büdös,férfi szagú. (Alt.ba) most meg a barátnőm nem szereti a parfümöt senkin. És amúgy is jobb a természetes...

Most nyárra 3 hónapos gipszett kaptam így anyám nem enged mindennap fürödni. Koszos is voltam mikor fürödtem. De majd szeptembertől újra fürdök mindennap.

So honnan tudom h büdös-e vagyok?

2020. júl. 15. 17:25
1 2
 1/12 anonim válasza:
100%
Hát ezt nem értem le írnád a korod és a nemed?
2020. júl. 15. 17:28
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez a nap kérdése.
2020. júl. 15. 17:32
 3/12 A kérdező kommentje:
16/l
2020. júl. 15. 17:44
 4/12 anonim ***** válasza:
78%
Ez kamu ugye? 😀
2020. júl. 15. 17:50
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Szoktál használni tusfürdött vagy sampont? Mert ha nem akkor használj mert csak ugy simán vizben nem lehet fürödni
2020. júl. 15. 17:58
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Jézusom, anyád félévente fürdik? Ah, nem is csodálkozom rajtad, hogy ilyen igénytelen vagy. Amilyen a szülő, olyan a gyermeke...
2020. júl. 15. 18:01
 7/12 A kérdező kommentje:

Eddig azért nem fürödtem mindennap,mert leszolt a mamám h minek annyit fürdeni,sok a víz számla...

Most már zuhanyzok, és használok tüsfürdőtt.

2020. júl. 15. 18:51
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
A vízszámlát szard le, meg azt is, hogy mások mit gondolnak. De fürdeni kell, már csak a jobb közérzet miatt is, mert ugye tiszta embernek jobb lenni.
2020. júl. 15. 18:58
 9/12 anonim ***** válasza:
57%
Én előbb kinéztem volna belőled, hogy fiú vagy...
2020. júl. 15. 18:59
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Lány vagy?? 😲 Aztamindenit!

Naszóval. Gondold végig, miért is lehetsz büdös. Ha ennyire ritkán fürdik a család, akkor ott gondolom más tisztasági problémák is vannak. Ágyneműt sem mostok akkor gondolom túl sűrűn, meg ruhát sem, kádat sem mossátok ki....

2020. júl. 15. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!