Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Kezdenek sárgulni a levelek....

Kezdenek sárgulni a levelek. Örülsz, hogy közeleg lassan az ősz? Amúgy tényleg ilyenkor kezdenek sárgulni a levelek?

Figyelt kérdés
2010. aug. 2. 15:33
 1/7 anonim válasza:
100%
Én nem örülök hogy kezdődik az ősz...pápá nyár,vakáció,szórakozás...és jön a suli (-.-)
2010. aug. 2. 15:35
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem örülök neki.Jön a suli is, a hidegebb idők...Nem szeretek pulcsikat se hordani:S Utálom!

Jobban szeretem a kellemes ,tavaszi időt.

2010. aug. 2. 15:40
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Augusztusban már a levegő is, a fény színe is más.

Minden az elmúlásra emlékeztet. Ami persze nem igazi elmúlás!

Mindenesetre minden ősz-őszkezdet elszomorít.

2010. aug. 2. 15:42
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

A levélsárgulás még arrébb lesz. Természetesen ez növényfüggő... Majd szeptemberben kezd sárgulni :)

Én szerintem az ősz szép is meg szomorú is. Szépek amikor a fák az erdőben színpompáznak, ugyanakkor szomorú mert ugye az elmúlást jelképezi.

2010. aug. 2. 15:45
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez nekem is feltűnt, meg a fény is! Nem korai méég? :/
2010. aug. 2. 16:02
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat:)

Nekem is korainak tűnik, de lehet, hogy csak nem vettem régen észre és eddig is így volt:)

Én örülök neki, hogy jön az ősz:)

Remélem azért ti sem fogtok nagyon lelombozódni:) Jó sulit!

2010. aug. 2. 16:39
 7/7 Egy meseszép ***** válasza:
Még csak néhány érzékeny növény sárgul, szerintem az augusztus is igazi nyár és emberek, miért vagytok depisek, hiszen még van egy hónap!!!! Az őszt nem nagyon várom...
2014. aug. 5. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!