Kezdenek sárgulni a levelek. Örülsz, hogy közeleg lassan az ősz? Amúgy tényleg ilyenkor kezdenek sárgulni a levelek?
Figyelt kérdés
2010. aug. 2. 15:33
1/7 anonim válasza:
Én nem örülök hogy kezdődik az ősz...pápá nyár,vakáció,szórakozás...és jön a suli (-.-)
2/7 anonim válasza:
Nem örülök neki.Jön a suli is, a hidegebb idők...Nem szeretek pulcsikat se hordani:S Utálom!
Jobban szeretem a kellemes ,tavaszi időt.
3/7 anonim válasza:
Nem. Augusztusban már a levegő is, a fény színe is más.
Minden az elmúlásra emlékeztet. Ami persze nem igazi elmúlás!
Mindenesetre minden ősz-őszkezdet elszomorít.
4/7 anonim válasza:
A levélsárgulás még arrébb lesz. Természetesen ez növényfüggő... Majd szeptemberben kezd sárgulni :)
Én szerintem az ősz szép is meg szomorú is. Szépek amikor a fák az erdőben színpompáznak, ugyanakkor szomorú mert ugye az elmúlást jelképezi.
5/7 anonim válasza:
Ez nekem is feltűnt, meg a fény is! Nem korai méég? :/
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)
Nekem is korainak tűnik, de lehet, hogy csak nem vettem régen észre és eddig is így volt:)
Én örülök neki, hogy jön az ősz:)
Remélem azért ti sem fogtok nagyon lelombozódni:) Jó sulit!
2010. aug. 2. 16:39
7/7 Egy meseszép válasza:
Még csak néhány érzékeny növény sárgul, szerintem az augusztus is igazi nyár és emberek, miért vagytok depisek, hiszen még van egy hónap!!!! Az őszt nem nagyon várom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!