Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Elveszítettem a nyelvvizsga...

Elveszítettem a nyelvvizsga bizonyítványomat költözés során, tudok újat igényelni?

Figyelt kérdés
Az elmúlt fél évben 3x költöztem a vírus miatt és úgy látom, néhány hivatalos dokumentumom is megsínylette, annak ellenére, hogy mindent szépen mappában tartok. Van ilyen esetben lehetőség rá, hogy újra igényeljem a nyelvvizsga bizonyítványt? Szükségem van még rá az egyetem és a munka miatt is.

2020. jún. 30. 12:59
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha nem egy antik darab... a Rigó utcás régiekre (20 év?) keresztet lehet vetni, volt erről egy cikk.

Én amúgy mindent beszkennelek, és felrakom a felhőbe, sok helyre úgyis csak ilyent másolatot kérnek.

2020. júl. 1. 09:34
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem, ez még egy éves sincs. Beszkennelve nekem is megvan, szimplán csak szeretném magamnál tudni eredeti peldányban... Mondanám, hogy arra biztosan tudok számítani, ha kérik, de a tapasztalat alapján mégsem.:)) Köszönöm szépen a választ!
2020. júl. 2. 23:32
 3/5 anonim ***** válasza:
Mindenhol átnézted? Az összes lehetséges helyen, meg még a lehetetleneken is? Egyedül, "egyedül", vagy segítséggel költözködtél? Nagyon precíz voltál? Szállítás közben esetleg kinyílhatott valami fiók, amiből kieshetett; és benneragadt a szállítószolgálat kocsijában és nem vették észre, amikor lepakoltak róla? Vagy mi? Mert ha nagyon precízen, világosan megvan, (megvolt), hogy hol tartottad; akkor keresd abban a mappában, ugyanott a hivatalos cuccaid között, amit talán külön szállítottál, és na, szal, ahol vélhetően utoljára, biztosan, fixen láttad. Mert ha a bizonyítványokat mondjuk te szállítottad, akkor még meglehet. Szal az összesféle hivatalos papírokat. Csak meg kell legyen; nemtom, mindent átnéztél-e , és minden indulás előtt tudtad-e fixen, hogy hol van. De pl ha mondjuk esetleg az ágyad alatt tartottad, még akkor is meg kéne lennie. Nézd át mégegyszer, mégalaposabban, hátha mégis megvan; amúgy minden bizonnyal kiállítják neked újra, de arra készülj, hogy mondjuk lehet 20-30 ezer is; nem tudom, mennyit kérnek egy ilyen dokumentum újrakiadásáért.
2020. júl. 2. 23:39
 4/5 anonim ***** válasza:

"Mondanám, hogy arra biztosan tudok számítani, ha kérik, de a tapasztalat alapján mégsem.:))"

Nem ezt írtam én is előtte? Hogy sok helyen elég a másolat. Azt jelenti, nem mindenütt elégednek meg vele.

"amúgy minden bizonnyal kiállítják neked újra"

Nem állítják ki, egy 'hatósági igazolvány'-t kap.

"de arra készülj, hogy mondjuk lehet 20-30 ezer is"

Ingyen van.

[link]

2020. júl. 3. 07:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Szex
2021. jan. 12. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!