Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Honnan tudom letolteni ingyen...

Honnan tudom letolteni ingyen az antivirust?

Figyelt kérdés
MErt a számitogép szerelo most kirándul és a számitogép azt jelzi hogy 2 napig érvényes még az antivirusom!! Azt tudom hogy mindig netrol szokta letolteni az antivirust de hogy honnan azt nem tudom!! VAlaki aki tudja le tudná azt is írni mit kell sorba csinálnom!! Ha tudtok akkor linket plusz magyarázatot hogy mit kell csinálni!!
2010. aug. 1. 22:07
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
DE az első 30 nap ingyenes nem??? és ha letelik a 30 nap akkor automatikusan fizetos lesz vagy megint le kell tolteni???
2010. aug. 1. 23:52
 12/21 anonim ***** válasza:

Én még azt hallottam, hogy újra lehet telepíteni. De mondjuk ezt rég hallottam.

[link]

Ha mégse menne a NOD32. Illetve ha legális a Windowsod.

Az avast! nevezetűt tényleg nem merem ajánlani.

2010. aug. 1. 23:56
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
3. vagyok. Nem fog automatikusan fizetőssé válni. Amikor lejár a 30 nap, akkor onnantól nem frissül tovább az adatbázis. Akkor újból le kell törölni, majd egy újraindítás után lehet újból telepíteni kell azt, amit ma letöltöttél. A vírus adatbázisa úgyis a legújabb verzióra fog automatikusan felfrissülni, úgyhogy nem muszáj mindig a megadott oldalról letölteni a programot.
2010. aug. 2. 00:00
 14/21 A kérdező kommentje:
MEgy!!!
2010. aug. 2. 00:00
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Jaj, de jó! Na, látod, megcsináltad! Akkor nem kell a szerelőd, és 30 nap múlva se, mert akkor csak újra megcsinálod azt, amit ma. :)
2010. aug. 2. 00:01
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Na ez szép fogalmazás volt :)

Újra: Szóval, ha lejárt a 30 nap, akkor letörlöd ezt, amit most telepítettél, újraindítod a gépet (bár magától is fel fogja ajánlani) és utána újból feltelepítheted a ma letöltött verziót.

Így már talán jobb...

2010. aug. 2. 00:03
 17/21 A kérdező kommentje:
JAJ nagyon szuperak VAGYTOK!!!!!! KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!! :)
2010. aug. 2. 00:07
 18/21 anonim ***** válasza:

Most mi a bajod a megfogalmazásommal? xD

Amúgy felpontoztalak! Ha már ennyit segítettél neki .:)

2010. aug. 2. 00:08
 19/21 A kérdező kommentje:
én megértettem!! jol fogalmaztál!!! én is mindenkit felpontoztam!!! mert megérdemlitek!!
2010. aug. 2. 00:11
 20/21 anonim ***** válasza:
00:08! 00:03 vagyok. Nekem semmi bajom a Te hozzászólásoddal. A sajátomat kritizáltam (00:00). Mikor nekiálltam a javításnak, akkor még az enyém volt az utolsó, nem gondoltam volna, hogy ilyen rövid idő alatt ennyi hozzászólás érkezik. Elnézést, ha félreérthető volt! :)
2010. aug. 2. 00:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!