Honnan tudom letolteni ingyen az antivirust?
Mennyit fizetsz ezért a szerelődnek? Csak azért kérdezem, mert jó pénzért szívesen helyettesítem. :)
Felmész a www.eset.hu oldalra. Felül van egy letöltés menüpont. Ráklikkelsz, ott kiválasztod az otthoni felhasználóknál a Nod32 Antivírust. Letöltöd a 30 napos próbaváltozatot (talán addig hazakerül szerelőd). Letörlöd a régit, újraindítasz, majd feltelepíted ezt. Minden magyar nyelven történik, úgyhogy csak boldogulsz.
>>>Ha nem akkor szívesen megcsinálom. Minden megkezdett fél óra 5000 Ft + kiszállási díj (távolságtól függ)<<< :)
2. vagyok, és belinkeltem, amit az utolsó írt, hogy segítsek:
Amúgy én avast!-ot használok, de azt nem ajánlom, csak azoknak, akik legalább kicsit értenek a géphez, mert sokat átenged, és még egyéb dolgok miatt.
Figyelj első körben megpróbálod rátelepíteni, ami be lett linkelve NOD32-t. Aztán, ha úgy nem megy, leszeded: Keresel a Startmenüben olyat, hogy vezérlőpult, és ott van olyan, hogy Programok telepítése és törlése (legalább is remélem, ezer éve nem XP-t használok... na jó csak fél éve), és ha rákattintasz, lesz egy lista. Ott kiválasztod a NOD32-t, letörlöd. Leszeded a linkről, és telepíted. Meglátod, nagyon egyszerű, ha nem ijedsz meg!
Aztán értesítsd az itteni közönséget a fejleményekről! Remélem működni fog!
Bár mint írtam, nem vagyok NOD-os, de nagyon jó program. Csak ugye nem ingyenes, kivétel ha 30 naponta újrateszed, vagy mi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!