Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Honnan tudom letolteni ingyen...

Honnan tudom letolteni ingyen az antivirust?

Figyelt kérdés
MErt a számitogép szerelo most kirándul és a számitogép azt jelzi hogy 2 napig érvényes még az antivirusom!! Azt tudom hogy mindig netrol szokta letolteni az antivirust de hogy honnan azt nem tudom!! VAlaki aki tudja le tudná azt is írni mit kell sorba csinálnom!! Ha tudtok akkor linket plusz magyarázatot hogy mit kell csinálni!!
2010. aug. 1. 22:07
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
2010. aug. 1. 22:18
 2/21 anonim ***** válasza:
Nem tudom, mi a neve a jelenleginek, nem tudom, ingyenes kell-e vagy pedig próbaverzió az egyik fizetősből. De a szoftverbazis.hu-n vagy a download.com-on keress rá, töltsd le és telepítsd! Kb. a következő-következő-következő, ilyen szintű. De lehet, hogy ami jelenleg van, azt le kell előtte szedni. Írd meg kérlek a nevét! Valamennyire értek a témához,lehet, tudok segíteni.
2010. aug. 1. 22:19
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

Mennyit fizetsz ezért a szerelődnek? Csak azért kérdezem, mert jó pénzért szívesen helyettesítem. :)

Felmész a www.eset.hu oldalra. Felül van egy letöltés menüpont. Ráklikkelsz, ott kiválasztod az otthoni felhasználóknál a Nod32 Antivírust. Letöltöd a 30 napos próbaváltozatot (talán addig hazakerül szerelőd). Letörlöd a régit, újraindítasz, majd feltelepíted ezt. Minden magyar nyelven történik, úgyhogy csak boldogulsz.

>>>Ha nem akkor szívesen megcsinálom. Minden megkezdett fél óra 5000 Ft + kiszállási díj (távolságtól függ)<<< :)

2010. aug. 1. 22:24
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

Ez ingyenes.

[link]

De azt ami fent van töröld le előtte.

2010. aug. 1. 22:29
 5/21 anonim ***** válasza:

2. vagyok, és belinkeltem, amit az utolsó írt, hogy segítsek:

[link]

Amúgy én avast!-ot használok, de azt nem ajánlom, csak azoknak, akik legalább kicsit értenek a géphez, mert sokat átenged, és még egyéb dolgok miatt.

2010. aug. 1. 22:30
 6/21 anonim ***** válasza:
Akkor nem az utolsóét linkeltem.. közben írtak.
2010. aug. 1. 22:31
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
22:30! 22:24 vagyok. Köszi, hogy belinkelted. Már fáradt vagyok. Eszembe juthatott volna nekem is :)
2010. aug. 1. 22:34
 8/21 A kérdező kommentje:
Jézusom nagyon szépen köszönöm!!! NEm goldoltam hogy ennyien fogtok-nak segíteni!!! nagyon szépen köszönöm!!!! amugy a ESET NOD32 antivirus-t használom!!! amugy a 3 válaszolónak: hát a távolság....na nem tudom hogy 5000ft lenne!! mert ugyanis Szlovákiábol vagyok!!! még 1x nagyon köszönöm :)!!!!
2010. aug. 1. 23:02
 9/21 anonim ***** válasza:

Figyelj első körben megpróbálod rátelepíteni, ami be lett linkelve NOD32-t. Aztán, ha úgy nem megy, leszeded: Keresel a Startmenüben olyat, hogy vezérlőpult, és ott van olyan, hogy Programok telepítése és törlése (legalább is remélem, ezer éve nem XP-t használok... na jó csak fél éve), és ha rákattintasz, lesz egy lista. Ott kiválasztod a NOD32-t, letörlöd. Leszeded a linkről, és telepíted. Meglátod, nagyon egyszerű, ha nem ijedsz meg!

Aztán értesítsd az itteni közönséget a fejleményekről! Remélem működni fog!

Bár mint írtam, nem vagyok NOD-os, de nagyon jó program. Csak ugye nem ingyenes, kivétel ha 30 naponta újrateszed, vagy mi...

2010. aug. 1. 23:16
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
3. vagyok. Csak vicceltem. Nem ez a foglalkozásom, úgyhogy még számlát se tudnék adni. Amúgy nem vagy olyan messze Tőlem, mint gondolnád. Remélem tudtam segíteni, ha valami kérdésed van, akkor írd meg és ha tudok, válaszolok.
2010. aug. 1. 23:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!