20-tól fiatalabb dohányosok! Mennyit cigiztek egy nap?
Csáó skacok 15 éves srác vagyok és emondom nektek hogy én mint kezdő dohányos egy fél éve szoktam rá 14 évesen. Nem vagyok rá büszke de tudatában voltam annak hogyha elkezdem lehet hogy nem tudok róla leállni. De én úgy voltam vele hogy fél éven keresztül nem úgy szívtam a cigit hogy egy napra egy hanem egy nap 7-8 szél. Ez nem kamu ez igaz, ja és ez tél-avasz volt akkor suliidő volt és akkor nagyobb volt a stressz!
Nyáron heti 4 szál max. Kösz. hogy elolvastad. És az összes haverom így kezdte szóval vannak rögtön láncdohányos kezdők. :) :) :)
Ha dobozom van, akkor napi 6-10 szál, és ha este elmegyek vhova akkor 12-15.
Ha magamnak töltöm, akkor napi 3-4 szál, és ha este elmegyek vhova, akkor 8-10.
Napi 1doboz, vagy fél.
14/L és fél éve cigizek.
Be vallom, először divatból szivtam, de már sajnos rászoktam, nagyon megbántam. De ez van, ilyen az élet.:S
5 éve cigizek és 4-5 szálat szívok naponta.
A legtöbb amit elszívtam egy nap 11 szál volt.
19/F
3-nál kevesebb szálat naponta, de vanamikor rá se gyujtok.
19/f
Suli közbe napi 5-6 szál nyáron 8-9 naponta.
De most fogadtam egyik barátnőmmel, hogy egész augusztusban kibírom cigi nélkül és már 5 napja tiszta vagyok.:D
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!