Van még olyan oldal, ahol közzétehetném az írásaimat?
Figyelt kérdés
Most Wattpadon próbálkozom, és elismerem, vannak ott nagyon jó írások is, de többségében az ottani történeteket nem találom éppenséggel... színvonalasnak. A Merengőtől pedig hamar elment a kedvem. Eleinte tetszett, népszerű oldal és voltak, akik olvasták a regényemet, de mielőtt közzétehettem volna, minden apróságba belekötöttek.
Vannak még olyan oldalak, ahol érdemes lenne próbálkoznom?
Próbáld meg mégegyszer a Merengőn... Ha tényleg színvonalas a műved, akkor közzéteszik. Szerintem teljesen rendben van, hogy igényesek mind a helyesírásra, mint a kinézetre... A szövegszerkesztés alapvető szabályai szerint működnek, és nem saját kitalált elvek alapján. Feltételezem olyan "apróságokba" kötnek bele, mint hogy elhagytad egy-egy helyen a vesszőt, nem tettél itt-ott írásjel után szóközt, stb. Vedd tanácsnak inkább ezeket a "belekötéseket", és írj ezek szerint, mert nem házsártos vénasszonyok a merengős adminok.
2020. jún. 22. 20:03
2/8 A kérdező kommentje:
Azt írtam, hogy,,kinyitotta a szemét", de ezt nem fogadták el, mert az úgy helyes, hogy szemeit. Ezt tartottam túlzásnak, de ha úgy gondolod, hogy érdemes, próbálkozom még ott. :)
2020. jún. 22. 20:08
3/8 anonim válasza:
Hát, szerintem ennyitől nem érdemes elfutni tőlek... Mármint oké, hogy ez a te írásod, nehogy már beleszoljanak, de amint írod is, ez olyan apróság, hogy nem érdemes vitázni felette. Amúgy meg megvan benne a logika, sok ilyen "apró" megfogalmazás van, aminek megvan a szabályszerű használata... Bár szerintem ide a "szemét" is elfogadható, tekintve hogy egyértelmű, hogy két szeme van, és mindkettőrő szó van (ha csak az egyik lenne, akkor úgy kéne, hogy "egyik szemét"), és a magyar nyelvben sokszor használunk egyes számot, többes szám helyett... Na mindegy, ezen nem érdemes fennakadni.
2020. jún. 22. 20:12
4/8 anonim válasza:
Pedig pont az helyes, amit te írtál. Az irodalomban nem duplázzuk a testrészeinket.
Esetleg megpróbálhatod a polcot, de ott is vannak adminok. Nekem a Merengővel pontosan ez volt a bajom: a kezdők elvesznek a „profik“ között, ráadásul az adminok szőrszálhasogatók.
2020. jún. 29. 10:30
5/8 anonim válasza:
Ha létrhozol egy saját blogspotot v. valamit akkor ott is tudod publikálni. :)
2020. jún. 29. 13:28
6/8 anonim válasza:
Mit írsz egyébként? Lehet, hogy szívesen beleolvasnék :)
Amúgy az ao3-n is lehet originalt publikálni, bár ott sajnos nem nagy a magyar közönség.
Ezt leszámítva
- wattpadon is van egy igényesebb réteg, nekik érdemes írni, még ha kevesebben is vannak, mint a 12 évesek
- merengőn adminja válogatja, de sztem inkább legyenek szőrszálhasogatók egy kicsit, mint hogy felengedjenek minden szemetet ellenőrzés nélkül, mint a wattpad. Legalább nem kell órákig keresgélni, mire egy olvasható sztorit talál az ember
2020. jún. 30. 15:55
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az érdeklődést. :)
Wattpadról letöröltem a sztorikat (pont tegnap), mert nem kaptam kritikát, hiába olvasták őket. Ahogy azt egy előző válaszolónak is említettem, újrapróbálkoztam a Merengővel és bár megvan a teljes regény, a fejezetenkénti feltöltés miatt lassan tudom csak közzé tenni őket, nyilván az adminok is csak úgy olvasgatnak, ahogy idejük engedi.
2020. jún. 30. 16:34
8/8 A kérdező kommentje:
Itt az első történet első fejezete, de majd érkezik a többi is. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!