Vált ki belőled valamilyen érzelmet a naplód?
Én már a 10. naplómat írom (12 évesen kezdtem), de nem érzek irántuk semmit, és soha nem is éreztem :S Viszont barátnőm mesélte, hogy ő igen, úgy tekint rá, mintha a barátja lenne, és úgy ír a naplójába, mintha neki mondaná. Na, most hogy így leírtam, meg is fejtettem a nyitját :D Mert én meg úgy írok a naplómba, hogy azt MAGAMNAK írom, nem a naplónak. A barátnőm néha megszólítja benne a naplóját, én meg saját magamat szoktam megszólítani benne :) Viszont hogyha elvesznének a naplóim, én beleőrülnék, a fél életem benne van azokba, emlékek nekem, és fejbe nem tudok ennyi mindent megjegyezni. De itt se magukhoz a naplókhoz mint tárgyakhoz kötődöm, hanem a sok írásomra, amik benne vannak, az emlékeimre.
19/L (bnőm is annyi)
Én rég írtam naplót.Elég rég..De ha beleolvasok, vagy csak simán ránézek megérintem..Elkap egy fura érzés.Ha olvasom, olykor olyan sírós kedvem támad..Talán azért, mert benne van az összes emlékem ami sajnos elmúlt:( Csak az emlékezés marad meg.MInden jó elmúlik egyszer:'(
Persze néha nevetek rajta amiket írtam.De ha néha vicces dolgot is olvasok akkor is összeszorul a szívem.Talán velem az a baj, hogy túlságosan is a múltban élek:(
De olyan 20 év múlva is nagyon jó lesz visszaolvasni...
18l
Én is így vagyok vele.Alapjában véve elég érzelmes ember is vagyok. Néha nem szeretem,hogy ilyen vagyok.
Bár már nem írok naplót.ÁLtalában gépen szoktam írni amolyan gondolat összefoglalást.:P Pl mikor hogy érzem magam , mit gondolok épp akkor és leírom az azzal kapcsolatos gondolataimat,érzéseimet. Sokat segít ez is.
Írni viszont azért fejeztem be, mert sokszor elolvasták a naplómat :( FŐleg testvérem. Nem értem miért nem lehet tiszteletben tartani mások magánügyeit:(
19l
Nosztalgia, régi érzelmek újra-újra feltörnek régi poénok, élethelyzetek jutnak eszedbe. (De rég is volt)
Naplót írni jó dolog.
Én is megszólítom a naplómat, nem tudom miért, talán azért mert mindent megosztok vele. Ha elveszne az egyik (2 van.. eddig a harmadikat írom) beleőrülnék, mert eléggé nagy titkok vannak benne. Ha sokáig nme írok, akkor félek, hogy az az emlékem el fog felejtődni:D Amúgy is félek, hogy valakin el fogja olvasni ezért még így sem merek teljesen úgy írni bele, mint ahogyan akarok, mert túlságosan őszinte lenne, és ha netalán valaki hülyeségből fellapozná akkor nagyon kiröhögnének. Így viszont egy kicsit gondolkodniuk kell.
15/L
Akkor örülök, hogy nem csak én vagyok ilyen. :)
Barátnőm azt mondta, hogy ő úgy ír bele, mintha msn-en mesélne valakinek. :D
Én nem szólítom meg sose, inkább mintha történetet írnék, úgy írom.
Nekem is volt olyan. Bár csak az első naplómnál, még el is sírtam magam. Igaz akkor csak 8 éves voltam. Én kb azóta írok naplót mióta írni tudok. Van hogy előveszem őket, amikor unatkozom vagy rossz kedvem van és újraolvasom őket. Ajánlom mindenkinek, mert engem hihetetlenül felvidít amikor visszaolvasom milyen voltam 16-17 évesen. Irtó gyerekes egyébként. :)
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!