Annyiraa szeretek mindenkit :D És Ti?
Figyelt kérdés
2010. júl. 31. 21:36
21/46 anonim válasza:
akkor légy szives küldjél már telepátiával egy nyugtatót, mert elfogyott és nagyon kivagyok
22/46 anonim válasza:
Én is szeretek mindenkit, kedves életkolléga, csak a különbség az, hogy van akit jobban szeretek, mint mást, tehát ettől még lehetnek ellenségeim, akik minimális szeretet bár kapnak, de nem is hasonlithatóak azokhoz, akiket nagyon szeretek. Az egészből pedig egyetlen ember van akit teljesen szeretek : Személyem
24/46 anonim válasza:
Hitler kapja itt a virtuális öleléseket. :D
25/46 A kérdező kommentje:
Húhha :D megjöttek az úgymond "egoisták", akik nem is egoisták, csak kimondják azt, amit más nem mer :) respect nekik, ezzel mindenki így van...
2010. júl. 31. 22:14
27/46 A kérdező kommentje:
Én is :D
2010. júl. 31. 22:22
28/46 anonim válasza:
Én nem szeretek mindenkit. Csak téged!
29/46 A kérdező kommentje:
Óóh, ez aranyos :) Cuki vagy :)
2010. júl. 31. 22:27
30/46 anonim válasza:
én életemben 3 embert szerettem és azokat is utáltam...ebből kettő és fél én vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!