Megcsaltak, tönkretették a családomat és tehetetlen vagyok?
A probléma a következő: 41 éves nő vagyok, két kisgyerekkel és férjjel.
Nemrégiben a férjem telefonja a kezembe jutott, üzeneteket találtam és fotókat egy fiatal nőről,akivel szexuális viszonyt folytat már hosszú ideje. Sejthettem volna,hiszen egyre kevesebb pénzt hoz haza, és nem olyan, amilyen eddig volt. Ez a nő teljesen elbolondítja és meztelen fotókkal provokálja. Mint kiderült,nem csak a férjem,hanem a főnöke is a nő szeretője,ahogyan még sok más nős férfi. A nő 28 éves és 55 éves szeretője is van! Mindez az üzenetekből derült ki, ahogyan az is,hogy a testét anyagi juttatások fejében adja nekik. El akartam válni, kiábrándultam a férjemből! De megfenyegetett,hogy elveszi a gyerekeket. Az ő anyagi háttere sokkal jobb az enyémnél és nem tudok rábizonyítani semmit abból,amihez hozzáfértem,mert a csaj egy vallásos, istenfélő nőként mutatkozik a közösségi oldalakon,csak a háttérben egy számító, családokat szétszaggató r...nc áll. Én nem tehetek semmit,mert a férjem fenyeget,hogy soha többé nem látom a gyermekeinket,ha ki merek bármit posztolni erről a nőről. Ezért szükségem lenne valakire aki segít és megmutatja a világnak,hogy mégis kivel állnak szemben, talán akkor a férfiak ráébrednek,hogy egy ilyen nő nem ér semmit és távol tartják magukat tőle,nem fog tudni családokat szétrombolni. Könyörgöm,ha valaki tud segítsen! Egy kétségbeesett édesanya vagyok és nem tudok így élni,hogy egy ilyen senkiházi nem csak az én,hanem még tucatnyi másik családot is tönkretesz. Le kellene rántani róla a leplet. Segítsetek, kérlek!
"De megfenyegetett,hogy elveszi a gyerekeket."
Ez nem így működik. Nincs olyan, hogy elveszi a gyerekeket.
Gyermekelhelyezési per esetén a szülői felügyeleti jogot a bíróság több szempontból is mérlegeli. Az, hogy a férjed jobb anyagi helyzetben van, csak egy tényező a sok közül.
"nem tehetek semmit,mert a férjem fenyeget,hogy soha többé nem látom a gyermekeinket,ha ki merek bármit posztolni erről a nőről."
Ilyen megint csak nincs, ha ti nem tudtok megyezeni, akkor ezt a bíróság dönti el, és kötelesek vagytok az ítélet szerint eljárni.
"Ezért szükségem lenne valakire aki segít és megmutatja a világnak,hogy mégis kivel állnak szemben, talán akkor a férfiak ráébrednek,hogy egy ilyen nő nem ér semmit és távol tartják magukat tőle,nem fog tudni családokat szétrombolni."
Itt elsősorban nem a nőt érzem hibásnak, hanem téged és a férjed. Valami tönkrement a kapcsolatotokban, amit nem tudtatok rendezni. Vagy nem vettétek észre, vagy nem beszéltetek róla... nyilván a nő is hibás, de elsősorban nem ő az, aki tönkreteszi a családokat.
Amúgy egyik férfit sem különösebben érdekli, hogy valami random nő mit vernyákol a kiszemeltjéről. Nincs értelme ezzel foglalkoznod. Inkább arra koncentrálj, hogy ha bíróság elé kerül az ügy, próbálj meg jó színben feltűnni előttük.
És gyűjts bizonyítékokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!