Nem vagyok se az anyja, se a testvére, se semmilyen rokona, erről a témáról le lehet szállni. Ugyanúgy, mint nektek, nekem is meg lehet a véleményem és attól még, hogy nekem tetszik, amit csinál,nem vagyok buta és befolyásolható.
Igen, az egy komoly kérdés volt. Egy csomó másik videós hazudik a kilétéről, remélem feltűnt. Nem kell mindenről tudnunk, gondolom ezért nem mondanak el bizonyos dolgokat.
2020. dec. 25. 07:44
22/29 anonim válasza:
Mondj légy szíves videósokat, akik lopási tanácsokat adnak??
Ne haragudj, de menthetetlen vagy, gyógyíthatatlan. Pont Avram 😉
2020. dec. 25. 08:05
23/29 anonim válasza:
Tök jó, mert tényleg igazad van. Pajzsmirigy beteg vagyok,gyógyíthatatlan beteg ;)
Ezt legalább eltaláltad. Gratulálok, tényleg, hogy annyira aberrált idióta vagy, hogy az alapján, hogy mit szeretek, ilyen következtetéseket levonsz. Tapsi tapsi.
Örülnék, ha hozzá hasonlítanék, őszintén :D
2020. dec. 25. 08:52
24/29 anonim válasza:
Azt tudod, hogy a pajzsmirigy problémák, az agyra és az idegrendszerre is kihatással van? Nyargalj at a betegségek csoportba 😉
2020. dec. 25. 08:56
25/29 anonim válasza:
Gyönyörű egy lezüllött putris banda a "családja " mindennek elmondta már őket, most meg feltolja őket a netre egy szál bugyiban piásan SZINT ez gyerekek 😂😂😂😂
2020. dec. 25. 10:31
26/29 anonim válasza:
Persze, nézz le nyugodtan. Bármilyen meglepő, attól még, hogy pajzsmirigy beteg vagyok, a munkahelyemen a legjobb dolgozók közé sorolnak. Nem vagyok hülye, se nem kettyós, az egyetlen "hibám", hogy máshogy látok egy embert, min te, emiatt pedig nyilván súlyos eset vagyok. Az egyetlen, akinek a szellemi betegségek nevezetű csoportba kéne "átnyargalnia", az te vagy. Attól még, hogy nem vagyunk egy véleményen, nem vagyok dilis. De ha te így gondolod, akkor megjegyzem, korántsem vagy olyan okos, mint amilyennek hiszed magadat.
2020. dec. 25. 10:46
27/29 anonim válasza:
Annyira jó látni, hogy annak ellenére, hogy ennyire lenézitek őt, még így is megnézitek, mit posztol, mit rak ki sztoriba, csakhogy nevethessetek rajta. Nem sajnáljátok az energiát rá? Itt szidjátok, de hogy minden egyes nap bepötyögjétek a keresőbe a felhasználónevét, ahhoz van eszetek. Gratulálok.
2020. dec. 25. 10:51
28/29 anonim válasza:
Akkor mint egyik oldalhoz se tartozó, mert nekem ez a valaki airől szó van tök semleges: én épp ugyanannyira tartom szánalmasnak azt, aki elolvas egy negítív véleményt valakiről akit kedvel (DE aki még mindig csak egy idegen neki), és idejön magyarázni, hogy megvédjen egy vadidegen embert kisregényt írva. :D Kedves "rajongó", igazából ezt a vitát te kezdted, te szóltál be fellengzős sítlusban majd csidálkoztál hogy reagáltak, persze aki utálja ezt az avramot azt nem értem, minek böngészi az instáját. Viszont az igaz, hogy nulla infóval meg nem lehet se negatív se pozitív véleményt alkotni.
2020. dec. 25. 11:06
29/29 anonim válasza:
Akkor mint a negatív oldal én is megszólalnék 😊 bocsássátok meg nekem de engem egész életemben rohadtul zavart, ha valaki átveri, hülyének nézi az embereket. Ha csak 1 követőjének felnyitja a szemét az, hogy vannak akik secperc alatt kiismerték az igazi enjet, ami valljuk be nem.olyan nehéz. Nem szeretnénk sértegetni senkit, de higyjetek el, hogy az ő célpontja a kiforratlan, befolyásolható, buta tinik. Meg is mondta a konyv videójába is, csak kicsit szofisztikaltabban..
Vannak hiteles, értelmes, normális instasok, videósok is!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!