Így van 👍👌 mi itt már párszor elmondtuk, hogy milyen is valójában, többek között tolvaj is, ami nekem végképp betette a kaput.. és még sorolni lehetne ki is ő VALÓJÁBAN
Jó lenne, ha az emberek nem a vetítésnek hinnének, hanem a dolgok mögé szeretnének látni. 😉 boldog karácsonyt mindenkinek 🎄
2020. dec. 24. 16:18
12/29 anonim válasza:
Ja, Avram nem azzal foglalatoskodik hogy embereket kuldjon el a fenebe... amikor alpari putris stilusban reagal a legnormalisabb hangu kritikara is. Meg megkeresett valakit priviben es olyanokat irt neki hogy tonkreteszi az eletet stb. Na ez a kovetendo pelda, egy ideggyenge no aki majom modjara visit es azt kiabalja hogy nala mennyire rendben van minden. Hat ha neked ez kell az onbizalomhoz legyen :D en megtalalom azt a valo eletben es nem egy idegennek kell a videoit neznek hozza ;)
2020. dec. 24. 17:52
13/29 anonim válasza:
Akkor te minek nézed? Miért követed, ha ennyire ártalmas embernek tartod? Hiába adod, hogy te így és így utálod, mégis időt szánsz arra, hogy csekkold a neten. Gratulálok.
2020. dec. 24. 19:17
14/29 anonim válasza:
Kedves 11-es!
És te honnan tudod, milyen is ő valójában? Tán ismered? Mindannyian követünk el hibákat, ne álszenteskedjen itt senki. Nyilván való, hogy Avramnak sem tökéletes az élete, de úgy látom, a videózás boldoggá teszi. Akkor meg miért ne csinálja? Ha nektek nem tetszik, nem kell róla tudomást venni. Ha annyira tudjátok, hogy milyen szar neki az élete, akkor nem értem, miért kell negatívan szólni róla továbbra is. Egyszerűen csak ne vegyetek róla tudomást.
2020. dec. 24. 19:21
15/29 anonim válasza:
Azt pedig nem tudhatjátok, hogy miért utálja őt a férjének a családja. Lehet, hogy valami sokkal összetettebb dologról van szó, de ez már magánügy.
Nincsenek barátai, ezért videózik? Mondd ezt a több százezer másik youtubernek. Akkor nekik sincs egy deka barátjuk sem? Nyilván, mert a kamerába beszélik ki minden gondjukat, bajukat. Nyilván.
2020. dec. 24. 19:24
16/29 anonim válasza:
És miért gond, ha hazudik? Miért akartok ti mindent tudni róla?Komolyan nem értem. Más videósok nem fedik fel a valódi nevüket, akkor ők is hazudnak? Mit számít nektek az, hogy házat vettek, vagy csak bérelnek? Ti laktok ott? Ti füzetitek?
2020. dec. 24. 19:30
17/29 anonim válasza:
Köszönjük jött egy rokona falazni neki. Te az anyja vagy sztem!
2020. dec. 24. 19:58
18/29 anonim válasza:
Nem kovetem baszki, hanem lattam par videot kulonben hogy lenne velemenyem? Bele neztem par videoba a youtubeon talan ez mar kovetes? Vagy kulonben honnan tudjam tetszik-e nekem valami ha nem ismerem meg? Magasrol leszarom egyebkent hogy kivel van joban meg kivel nem, amiket irtam mind videoban lattam/hallottam tole, de nem kovetem ahogy senki mast se, instagramom sincs mert nem erdekel senki megmondo influencer. Nekem ne faraszd magad hogy itt veded mert se te se ez az avram nem erdekel annyir, az alapjan amit en lattam belole ez a velemenyem, es nem kell engem itt megteriteni, mert nem fogok veled egy vad idegen norol vitazni! Irtam rola a latottak alapjan egy velemenyt ennyi. Ha neked tetszik nezzed. :D engem ez a tema ennyire melyen nem erdekel :D
2020. dec. 24. 19:58
19/29 anonim válasza:
Hiába szajkaratezol itt, akkor is a legtöbb embernek meg van róla a véleménye. A buta, befolyásolható, kiforratlan tinik szeretik őt egyedül mert nem látnak at a szitán!
2020. dec. 24. 20:00
20/29 anonim válasza:
Ez komoly kerdes volt hogy miert gond ha hazudik valaki?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!