Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan kell gyantázni?

Hogyan kell gyantázni?

Figyelt kérdés

En mar parszor probaltam a gyantazast de ugymond nem kitepem a szort hanem elszakat es ott marad egy rovid darabka es igy nagyon hamar visszano

Probaltam mar a felmelegithetos gyantat meg a hideggyantat is de mind a kettonel ez tortent

Esetleg tudtok valami jo tippet adni hogy ne tortenjen ez?

2020. jún. 12. 11:07
 1/2 anonim ***** válasza:

Lehet,hogy rövid volt a szőr rajtad azért nem tudtad kitépni

A gyantázást mindig a szőr növekedésével ellentétes irányba kell lehúzni amikor már olyan hosszú a szőr, hogy gyantázható

Menj el kozmetikushoz párszor nézd meg,hogy hogyan csinálja aztán lehet,hogy te is meg tudod utána csinálni

2020. jún. 12. 11:49
 2/2 anonim ***** válasza:

Én akkor csinálom mikor még nem hosszú, olyankor tényleg elszakadhat a szőr. Mikor kb 0,5 centis akkor szerintem már simán lehet. Előtte lezuhanyzok vagy fürdök mert ilyenkor puha lesz a bőr. Le kell rántani a csíkot. Gyantázás után pedig vattapamacsra rakok olajos sminklemosót, kB 2 kell, nem sok. Ezt arra használom, hogy leszedjem a véletlenül a lábamon maradt gyantát. Erre bármilyen olaj megfelel szerintem, ezért én nem veszek bolti gyantaeltávolító kendőt. Valami bőrnyugtató krémmel is bekenheted ezután ha érzékeny a bőröd.

Azt tapasztaltam hogy ha rendszeresen gyantázok akkor hozzászokik a bőröm és nem leszek kiütéses. Ha lusta vagyok és nem gyantázok pár hónapig akkor még kiütéses lesz a lábam. Tehát így a 3 hét vált be, közötte 1szer borotva, mivel nem egyszerre nő vissza a szőr.

Én a gyantapatront használok amit melegvízbe kell tenni. Ez 3 alkalomra elég. Abból is azt ami simás barna színű, mert a színes nem vált be. Veszek hozzá hyantalehúzó csíkot, 100 db-os kiszerelés sokáig elég. Persze nem állítom hogy a többi nem jó, csak nekem ez bevált.

2020. jún. 14. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!