Lábat gyantázni a lehető legkisebb fájdalommal? Nem kozmetikusnál hanem otthon szeretném. Mit használtok? Eddig borotváltam. Kicsi a fájdalomküszöböm.
Én cukorgyantát használok amit itthon főzök cukorból, vízből, pici sóból és citromléből. Szerintem kevésbé fájdalmas ezt használni mint a hagyományos gyantát vagy epillátort.
Maga szőrtelenítési rutinom úgy néz ki, hogy egy nappal előtte testradírral átdőzsölöm a szörtelenítendő részeket aztán bekenem testápolóval. Másnap megfőzöm vagy kiveszem a hűtőből a már elkészült cukorgyantát és növekedési iránnyal ellentétesen felkenem a lábamra aztán kézzel lerántom. Miután végeztem bekenem a sudocreammel vagy bepanthennel és miután az beszívódott testápolóval.
A válaszom második fele:
szerintem legegyszerűbb a hideggyanta csík, csak arra figyelj, hogy jól mosd meg a bőrödet szappannal és töröld szárazra. Zsíros bőrön nem működik.
Ha bejön a gyantázás, akkor meg hosszú távra egy patronos gyanta melegítő a gazdaságos megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!