Mi a véleményetek Csányi Sándorról?
Figyelt kérdés
(nem a színészről)2010. júl. 31. 14:13
11/19 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Még írhattok, kiváncsi vagyok a véleményekre. És kedves uccsó. Neki igenis sikerült...
Ajánlom figyelmetekbe: [link]
És milyen alapon állítjátok, hogy hazug, csaló stb...?
2010. júl. 31. 15:24
12/19 anonim válasza:
igenis van akinek sikerül.és nem mind mocskos hazug csaló...
13/19 anonim válasza:
Azért érdekes, hogy nem mert önéletrajzot se beadni anno... tán csak nem, mert kamu a "jófiús" háttere?
14/19 A kérdező kommentje:
Azt nem tudom, hogy önéletrajzot miért nem adott be, de azt tudom h nem kamu a jófiús háttere. Becsületes, tisztességes családból származik és nem a rosszra nevelték a szülei.
2010. júl. 31. 22:01
16/19 A kérdező kommentje:
Nem. Nagyon közeli ismerőse vagyok...
2010. aug. 1. 21:13
17/19 anonim válasza:
Ja, a Szarvasgomba Klubból ismered? Tudod, a melósok nem nagyon jutnak be oda.
18/19 A kérdező kommentje:
Úgy látom nem tudtok értelmes kommentárokat írni. Legközelebb csak az írjon aki a kérdésemre tud normális választ adni.
2010. aug. 4. 15:23
19/19 anonim válasza:
Csányi Sándor egy zsugori vén sz@rházi. Ugyanis történt egyszer hogy meghalt a kutyája, és nagy ünnepség közepette készült eltemetni, az állattemetőben. Erre odamegy a temető gondnokához, és asszongya "figyelj valahogy nem lehet elintézni, hogy olcsóbban meguszhassam, ezt az egészet?" akinek mondta az a haveromnak az ismerőse volt. Ennyit erről csupa milliárdos ember, közbe meg fukarabb mint a szomszéd nénike.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!