Mik tartoznak a gyors itt aratott adatok közé?
A gyorsítótárazott adatok az alkalmazás(ok) futása közben keletkeznek (a rendszer alkalmazásai/folyamatai is tudnak gyorsítótárazott adatokat létrehozni). Ezek alkalmazásonként nagyon eltérő dolgok lehetnek. Ilyen lehet például egy böngésző esetén a meglátogatott weboldal teljes tartalma, vagy más alkalmazások esetén olyan (egyébként akár nem helyben- vagy tömörítve tárolt) adatok, amik az alkalmazás működéséhez akár részben, vagy teljes egészében szükséges lehet.
Általában azonban az alkalmazások csak nem fontos, de a következő indulást/betöltést gyorsító adatokat tárolnak csak a gyorsítótárban.
Én személy szerint még csak nagyon kevés olyan alkalmazást találtam az áruházban, aminek a működéséhez szükséges volt online elérhető adat, amit aztán gyorsítótárba helyezett, majd később internet nélkül is működött, pusztán a gyorsítótárba helyezett adatokkal (amit ha töröltem, csak akkor működött az alkalmazás, ha ismét volt internet). A legtöbb esetben csak egy kicsit lelassítja az alkalmazás következő betöltését ha törli a felhasználó a gyorsítótárat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!