Miért pontozz le a Gyakori Kérdések sok olyan kérdést, ami nem is hülyeség?
Egyrészt nem a Gyakori Kérdések pontozza le, hanem a felhasználók. Másrészt ez egy fordítottan működő oldal. Ha jót írsz, azt lepontozzák. Ha éktelen baromságot, azt fel. Ennek én azt gondolom két oka lehet:
1.) A lepontozók sötétek, mint az éjszaka, és fogalmuk sincs a dologról
2.) Simán csak irigyek, hogy vannak náluk okosabb, műveltebb emberek, akik tudják a megfelelő válaszokat a kérdésekre
3. válaszoló
Szerintem a 2 válaszoló, elégé élő példa rá, pedig teljesen normálisan írt le mindendt.
Kérdező, én értem a kettes válaszadó iróniáját, némileg egyet is értek vele, de hogy azért pontozzuk le a normális válaszadókat, hogy ne adjanak többet választ azoknak a hülyéknek, akik képtelenek a Google-t és/vagy ennek az oldalnak a keresőjét használni, nos ezzel viszont nem értek egyet. A hülyék miatt bűnhődjenek a normális válaszadók, ez komoly?
Ezzel azt akarom írni, hogy a példád rossz.
Még mindig nem írtál egy rendes példát.
Szerinted egyébként mi nem számít hasznos válasznak? (mert a szabálysértést törlik alapból).
Tehát a pontozás vélemény. És lehet, hogy valaki baromságnak érzi, amit írsz. Még ha szerinted igaz és jó válasz is volt.
Itt nem a szándékodat értékelik. És ha rossz pontot kapsz, miért kell kiakadni?
Nem akadtam ki, csak nem értettem, hogy az a válaszoló, aki szépen összeszedetten leír valamit, az miért kap kevesebb pontot mint, az aki egy mondatott nem tud megfogalmazni rendesen vagy csak annyit ír oda, hogy "nem tudom"
Amúgy miért kéne példát írjak? Sajnos elég sok van ilyenből... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!