Mért van az, hogy a szép lányok letagadják a szépségüket?
Aki írta hogy nézzük meg valaki adatlapját egy közzöségi oldalon...Na pl egy közöskép ketten vannak rajta.
Aki felrakja kiírja hogy a másik milyen szép de ő olyan ronda.Ezután 2-3 órán át veszekednek rajta hogy neeeem én csúnya vagyok te vagy aszép...Áááh dehogy te vagy az...kész vicc...:D
Nem tartom szépnek az arcom, de más mondta ,hogy szép vagyok,meg hogy sokan cserélnének velem.
Hát persze, és el is higyjem?:D Tudod, legtöbbször nem kell mindent elhinni azt amit mondanak neked.Én legalábbis tudom, hogy nem minden esetben mondanak igazat.Van úgy, hogy nem akarnak megbántani, és csak azért mondják az ellenkezőjét. De persze vannak kivételek.
Akárhányszor mondták nekem szép vagyok, nem hittem el és szerintem nem is fogom elhinni addig amíg nem leszek magammal megbékélve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!