Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mért van az, hogy a szép...

Mért van az, hogy a szép lányok letagadják a szépségüket?

Figyelt kérdés
2010. júl. 31. 00:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
A hormonok is befolyásolják ám a dolgot... Hogy, kit mikor látsz szépnek függ ettől is... De van az "általános" szépség, amit csak mások néznek... És a tükör mindig hazudik XD Ha a párod szépnek tart akkor az a lényeg... Meg amúgy is vannak ezek az örök kérdések: "-Kövér vagyok?->Nem!!!" "Szép vagyok?->Igen!!!" És éreztetni kell, nem sorolni...
2010. aug. 2. 14:43
 12/14 anonim ***** válasza:
Nekem is azt mondják hogy szép vagyok, de nekem nem tetszik az arcom. ezvan :/.
2010. aug. 2. 14:55
 13/14 anonim ***** válasza:

Aki írta hogy nézzük meg valaki adatlapját egy közzöségi oldalon...Na pl egy közöskép ketten vannak rajta.

Aki felrakja kiírja hogy a másik milyen szép de ő olyan ronda.Ezután 2-3 órán át veszekednek rajta hogy neeeem én csúnya vagyok te vagy aszép...Áááh dehogy te vagy az...kész vicc...:D

2010. aug. 2. 19:17
 14/14 anonim ***** válasza:

Nem tartom szépnek az arcom, de más mondta ,hogy szép vagyok,meg hogy sokan cserélnének velem.

Hát persze, és el is higyjem?:D Tudod, legtöbbször nem kell mindent elhinni azt amit mondanak neked.Én legalábbis tudom, hogy nem minden esetben mondanak igazat.Van úgy, hogy nem akarnak megbántani, és csak azért mondják az ellenkezőjét. De persze vannak kivételek.

Akárhányszor mondták nekem szép vagyok, nem hittem el és szerintem nem is fogom elhinni addig amíg nem leszek magammal megbékélve.

2010. aug. 2. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!