Mert mindenki másképp látja magát,mint amilyennek mások látják ők...
Vagy éppen azért, mert igen,pontosan tisztában vannak vele, hogy szépek,csak azt akarjáke elérni,hogy dícsérjék őket...
2010. júl. 31. 00:50
2/14 anonim válasza:
mások látják őt*
2010. júl. 31. 00:52
3/14 A kérdező kommentje:
=/
2010. júl. 31. 00:55
4/14 anonim válasza:
van aki csúnyának látja magát, van aki szépnek.
a lányok szeretik ha dicsérik őket...
ha valaki szép és letagadja általában, túlnyomó részt csak azt várják h dicsérjék őket... egyetértek az előttem íróval.
2010. júl. 31. 00:55
5/14 anonim válasza:
Én igaz fiu vagyok de én nem tartottam magam szépnek! Pattanásos pofa meg minden! Mások meg azt mondták szép vagyok! És fel erősítették bennem az önbizalmat és nem érzem magam rosszul a bőrömben!
2010. júl. 31. 01:25
6/14 anonim válasza:
Egy fiú nem lehet szép, max. jóképű, márha nem vagy búza. És ha nem tűnt volna fel azért, hogy megerősítsék őket abban, hogy deee, valójában gyönyörűek.
2010. júl. 31. 01:55
7/14 anonim válasza:
Dehogy tagadják le.Nézd meg egyiknek az iwiw adatlapját!A képek alá írt kommentjeik így kezdődnek-én.én.én.-
Tisztelet a kivételnek.A kedvencem amikor magát fényképezi a tükörben és csücsörít:).
2010. júl. 31. 03:50
8/14 anonim válasza:
én rengeteg olyat ismerek akik szépek , de nem tartják magukat annak. Állítólag én is olyan vagyok . O_o
2010. júl. 31. 21:12
9/14 anonim válasza:
rám is mondták,hogy szép vagyok, de érdekes módon én sosem tartottam magam annak hiába mondják :) és nem azért,hogy dícsérjenek..egyszerűen nem látom azt, amit ők :/ pedig lehet jobb lenne. és önbizalomhiányom is van, még is azt mondják szép vagyok. vagy lehet csak nem akarnak megbántani:'D
2010. júl. 31. 23:33
10/14 anonim válasza:
Nem feltétlen arról van szó, hogy letagadják, nem érzik magukat szépnek vagy esetleg azt várják hogy dicsérjék őket. Nagyon sokan tudják magukról hogy szépek, de ha ezt egyből be is vallod akkor beképzeltnek tartanak stb. Rólam azt mondják hogy szép vagyok, én néha így érzem, néha nem.
Egyébként én fiúknál is azt szeretem ha helyes, jó pasi az illető, de ezt nem feltétlen tudja magáról:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!