Csak szerintem rossz az új GYIK?
Figyelt kérdés
Csúnya is meg nemtudom.. nekem egyáltalán nem tetszik. Rosszabb mint volt.. de miért?2020. máj. 15. 19:17
1/10 anonim válasza:
egyet értek :(.. sok furcsa dolog jött..
2/10 anonim válasza:
Nekem sem tetszik és nem találok semmit. De majd megszokjuk.
3/10 anonim válasza:
Nekem sem tetszik nem tudom miért változtatták meg.
4/10 anonim válasza:
Engem már nem érint, csináltam saját témát ami nekem tökéletesen megfelel.
5/10 anonim válasza:
Ha már újítottak, legalább abban is újíthattak volna, hogy megváltoztathassam a felhasználónevem. Tök szívesen láthatóvá tenném, hogy be tudjanak azonosítani a gyakorizók, de nem szívesen használnám azt a felhasználónevet, amivel még kb. 12 éves korommal regisztráltam ide. 😅😂
Egyébként tök jó a szavazás, meg hogy ilyen ranglista van, de az oldal kinézete valami katasztrófa.
6/10 anonim válasza:
Nagyon csúnya a kinézet, változtassák vissza😭😭😭
7/10 anonim válasza:
Én már megszoktam ezt a kinézetet. 😄
8/10 anonim válasza:
vannak jó funkciók benne, a kinézet okádék
9/10 anonim válasza:
Én még mindig nem tudom megszokni, nagyon csúnya.
10/10 anonim válasza:
Nekem se nagyom tetszik, viszont bejön hogy vannak új funkciói. Például a szavást jónak találom.:)
Azt nem mondom rá hogy csúnya, de kell egy kis idő hogy mindenki megszokja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!