Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Öcsém pélója mért nagyobb...

Öcsém pélója mért nagyobb mint az enyém?

Figyelt kérdés

Ikrek vagyunk, ő 10 perccel fiatalabb nálam és

nekem csak 21 centi

neki meg 25...

ez köcsögség nem?

2010. júl. 29. 15:10
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
na akkor örömödben csapkodd oda egy picit mert hiányoztál :"DD cs.... jet. és miattad nem tudok írni? de őszintén.
2010. júl. 29. 16:44
 12/27 anonim ***** válasza:

Úristen, de hülye vagy. Nehogy már az a 4 cm számítson, biztos, h az agyad is kisebb...

Am + jó szórakozást.Holnap mit csináltok, kitépitek a hajatokat szálanként????

2010. júl. 29. 17:47
 13/27 anonim ***** válasza:
az a gusztustalan,hogy sokkal jobban fáj meg sokkal rosszabb ha valakinek 20 fölött van,de ez nem csak azén véleményem.
2010. júl. 29. 17:47
 14/27 A kérdező kommentje:

9: cicám te is hiányoztál nagyon csak mondani nem mertem :D

menjek a formspringedre és írjak neked 100 érdést cicám? :D én is nagyon Csejetjet és örülök hogy még csejetej :D cicácskám :D ♥

10: de számít baaasszadmeg mert nekem számít. jó minek utánzod az előtted szólót? attól nem vagy menőbb menj már haza :D te tudod baaaaazdmeg mert olyan agyfaszt adok neked hogy nagyobb lesz mint a pofááááád.

11: hát ha paraszt a pasid akkor persze nem kell azt úgy belebaszni hogy a szádon jöjjön ki... nem tehetek róla ha tahó pasival találkoztál össze, ha a tapasztalat szól belőled.

2010. júl. 29. 19:15
 15/27 A kérdező kommentje:
ja cicám hát most is írsz nem? na cicám tudsz te írni cicácskám :D ♥ most nem csináltam veled semmit cicám csejetjet én :D ♥
2010. júl. 29. 19:16
 16/27 anonim válasza:

AZTAAAAAAAAaaaaaaaaa *-*

öcséd hány éves? hogy hívják? :$

van msnje? xD és barátnője?

2010. júl. 29. 19:25
 17/27 _Tahófehérke_ válasza:

És neked ez a cicám a barátnőd? XD

akkor elégedj meg a 21-eddel aztán ennyi...

amúgy hogy érted hogy öcséd nem használja ki? XD

2010. júl. 29. 19:27
 18/27 A kérdező kommentje:

12: na öcsémről húzzál XD van barátnője igen :D amúgy nem hiszem hogy neked bejönne egy csajszibarack csak mert nagy a pisilője XD

13: nem. ő az öcsém barátnője. de a többi nem publikus hagyjatok elég ennyi is hogy tudjátok a péniszméretünket :D úgy értem hogy ez még szűz... 20 éves léttére.... ez barom pedig olyan ajánlatokat kap csajoktól akiket én tuti nem utasítanék el, de ha még a szexről is téma van vagy felhozok valami olyat akkorát pirul és inkább elmegy onnan.... fura kissé :D

2010. júl. 29. 19:31
 19/27 anonim válasza:

nembaj, csak megismerném :$

hogy érted,hogy 'csajszibarack'? :o

hogy néz ki? csak pár szavas jellemzést pl (szőke,zöldszemű stb..)

csak ennyit na légyszi aztán lekopok :D

és téged hol lehet még elkérni Hasszán? ez az igazi neved? Szimpi vagy nagyon, vicces vagy és eredeti :$

Én Betty vagyok 16 éves, barna haj, barna szem, 165 cm magas, 62 kg.. lehet kicsit duckó vagyok.... te hogy nézel ki?

2010. júl. 29. 19:38
 20/27 A kérdező kommentje:

úgy értem hogy hosszú fekete haja van, barna szemű, festi a körmét, szemét, qurva magas, sok tetója van, piercingje is nagyon sok van, magassarkú cipőket hord , zuhany alatt the rasmust énekel és szereti a cosplayt.XD kb.

most is lekophatsz ám megengedem :D

az utcán elérsz ha jó gyorsan futsz :D Tudod én vagyok hasszán, aki a mérőszalagot is körbetekeri a ..... csillárján :D

mint megkaptam már...de baaaasszanak tyúkot ha nem tetszik valami meg te is amúgy nem tudom mit akarsz én nem akarok csajt öcsémnek meg van barátnője.

vicces vagyok hát.legalább olyan vicces mint szép.

na pá

2010. júl. 29. 19:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!