Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Vásárolt már valaki a szerszám...

Vásárolt már valaki a szerszámkell.hu oldalról?

Figyelt kérdés
Az érdekelne igazából,hogy megérkezett-e a rendelt csomag ? Kb egy honapja mar ,hogy rendeltem de semmi !

#vásárlás #tapasztalat #Szerszámkell
2020. máj. 12. 05:54
 1/7 GyakoryKrisztina ***** válasza:

Én még nem rendeltem, de szerintem ez nem normális.

Van nekik valami elérhetőségük?

2020. máj. 12. 06:19
 2/7 anonim ***** válasza:
Én is vártam vagy 3 hetet aztán lemondtam, bementem az OBI-ba és megvettem a cuccot, mert már kellett. Bezzeg a promócióikat azóta is kapom!
2020. máj. 12. 07:21
 3/7 A kérdező kommentje:

Sem telefonon nem elerhetőek,sem emailben!

Telefon csorog parat majd foglaltat jelez!

2020. máj. 12. 12:00
 4/7 anonim ***** válasza:

Rendszeresen vásárolok, de főleg személyesen. És fel tudják venni a telefont. Ha kérdésed van, tőlük kérdezz! Válaszolnak.

Mostanában kicsit nehezebb hozzájutni termékekhez minden szektorban. Az olaszországba induló kamionok nagy része nem is mehetett be egy ideig. Ezt is vedd figyelembe.

És hívd fel őket.

2020. máj. 13. 03:50
 5/7 anonim válasza:

Rendeltem. Direkt csak olyan termékeket, amik voltak készleten. Majd pár nappal később jött az e-mail, hogy hiányos a készlet, stb.

Írtam nekik, hogy akkor az jöjjön ami van készleten, vagy ha lehetséges, hasonló paraméterekkel küldjék azt, ami van raktáron. Körfűrészlapokról, meg egyéb gépekhez való szerszámokat akartam rendelni.

Válasz e-mail semmi. Telefonon lehetetlen volt elérni őket. Vagy foglalt, vagy ha 10-ből egyszer kicsörgött, nem vette fel senki.

egy héttel később emialben lemondtam a rendelést.

Majd kb egy hónap múlva jött egy csomag a semmiből. Be se tudtam azonosítani, csak az összeg alapján tudtam, hogy ez az, amit anno rendeltem volna. De nem vettem át. Mondtam a futárnak, hogy ezeket el se tudtam érni, e-mailre se válaszoltak. Ezek után kitudja mi van a csomagban.

Szóval a bolt egy nagy simli. Kommunikáció nulla. Semmi jó vélemény róluk.

Meglep, hogy ez a poszt több mint 2 éve indult. Nálam idén, 2022 májusában történtek a fent írtak.

2022. szept. 3. 20:13
 6/7 kawa550 válasza:
Kutyaütő egy cég. Hetekig nem képesek leszállítani az elvileg raktáron lévő rendelést, elérhetőségük telefonon és email-ben is nulla.
jan. 30. 12:34
 7/7 anonim válasza:

2024.05.10-e körül rendeltem.

Azóta is semmi.

Se telefon se email...

jún. 11. 12:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!