A szipusok a szert a zacskóból orral vagy szájjal szívják?
Figyelt kérdés
2010. júl. 29. 01:58
1/8 anonim válasza:
belélegzik, ami azt jelenti h mind2 testrészükkel! :D
Miért érdekel?
2/8 A kérdező kommentje:
csak mert a házunknál szoktak lenni, és olyan idegesítőek.......... nem tudom mi a jó benne
2010. júl. 29. 13:22
3/8 Szyszke válasza:
Úgy a legegyszerűbb, ha az orrodba nyomod egyből:D ehhhe :)
Biztos azért kérdi mert kiakarja próbálni, vagy lehet hogy csak nem tudott mit kérdezni:D
4/8 Szyszke válasza:
hamarabb írtál:) akkor menny és keverj le nekik egy poft :) ha már az annyuk nem nevelte meg őket :(
5/8 A kérdező kommentje:
dehogyis, én félek tőlük
2010. júl. 31. 00:36
6/8 anonim válasza:
a zacskot a szajal szoktak szivni a googlelen van video ird be es oot megtalalod
7/8 anonim válasza:
Hígítót szívnak zacskóból kéjgázt szoktak lufiból szájjal öngyújtógázt szoktak orral benzint
8/8 anonim válasza:
annyi a lényege hogy a légútról tüdőre tüdőről véráramba véráramból az agyba jusson ezeknek az anyagoknak a gőze és így bekábulsz. tehát bárhogy lehet szívni. utolsó válaszolo vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!