Dilemma! Egyetem vagy Légió?
Nem tudom eldönteni, vajon melyik döntés lenne a legjobb.
Érettségi után megpróbálkozni az Idegenlégióval, vagy esetleg rögtön az egyetemre menni? Félek ha az egyetemet választom olyan életreszóló tapasztalatot, élményt, kalandot, és kitudja még mit vonok meg magamtól, amit pótolni lehetetlen. Ha viszont a Légiót választom, nem lesz diplomám 23évesen.
Nagyon örülök Nektek és ennek a két válasznak!
Nem is talán az elhelyezkedés miatt, hanem hogy "műveletlen" maradok. Talán nehezebb lesz a sulit elkezdenem. Később kapom meg a diplomát(lemaradok). Az én édesanyám felnőtt fejjel tanul a diplomáért és tudom hogy neki milyen nehéz. Ezért félek hogy lemaradok. CSupán ennyi. Viszont attól is félek hogy erről az életreszóló élményről lemaradok.
Mind a kettővel vesztek. A kérdés hogy melyikkel többet.
Légióval tudást és éveket vesztenék itthon. A tanulással talán olyan tapasztalatokat amiket semmi sem pótol. Nagyon kétségbe vagyok esve. Hamarosan el kell döntenem.
Kedves Utolsó!
A Francia Idegenlégióba való belépés nem ütközik tövénybe, csupán a Magyarország területén való toborzás.
Toborzóiroda csak Franciaországban található, így hát legálisan törvényesen be lehet lépni.
A mai Idegenlégióba az embereket már nem golyófogóknak toborozzák. Minden egyes emberélet nagyon is számít. Kevesebb veszély van benne mint gondolnád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!