Melyik a nagyobb strand?
Figyelt kérdés
Lesz ez a Debreceni strand, ami nagyon modern lesz, de ha valaki tudja mondja már el hogy a Hajdúszoboszlóihoz képest milyen lesz? Kisebb ? Nagyobb? Melyik a drágább? Szerintetek melyik a jobb?2020. máj. 7. 14:18
1/7 anonim válasza:
A szoboszlói strand Európa legnagyobb területű strandja, és folyamatosan bővítik. Nem lesz nagyobb a debreceni
2/7 anonim válasza:
A Hajdúszoboszlói strand Európa legnagyobb strandja és mindig bővítik és újítják. Ismerik sok országban híres strand az már biztos.
3/7 anonim válasza:
Valamikor régebben ezt olvastam:
Amikor a régi Nagyerdei Strandot elbontották, akkor azt azért tették, mert a csili-vili Hajdúszoboszló mellett nem igen tudott labdába rúgni: elavult, ócska, lepusztult volt.
Ezért terveztek oda egy olyan strandot, amilyen nincs, és jó ideig nem is lesz az országban - de akkora nem hiszem hogy lesz mint Hajdúszoboszló, mert az - egyelőre -verhetetlen.
Itt egy látványterv, ahogy a régi debreceni átépítik az újra; úgy hallottam hogy már júniusban meg is nyitját a szuper-fürdőt:
4/7 anonim válasza:
3: Hát ennek a mérete nagyon messze van a szoboszlóitól :D ez inkább látványos, mint nagy. Azt leszámítva, hogy jól néz ki, nem tűnik valami nagy számnak.
5/7 anonim válasza:
4: az egész régi strand területét felhasználták.
Azt írtam, hogy Hajdúszoboszlóval ez (sem) versenyezhet, csak egészen más.
Európában pillanatnyilag nincs nagyobb és komplexebb strand, és ez nyáron látszik is rendesen...
6/7 anonim válasza:
Mármint Hajdúszoboszlótól nincs nagyobb.
7/7 anonim válasza:
Ha jól tudom, Hajdúszoboszlón még nudista strandrész is van a fürdőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!