Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy tudnák leszokni a cigiről?

Hogy tudnák leszokni a cigiről?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok, 5 éve dohányzom. probáltam már hogy nem gyújtok rá de nem ment.. valami tipeked adjatok hogy mivel tudnám elüzni a szokást, illetve hogy ne legyen akkora a nikotin utáni vágy
2010. júl. 28. 18:53
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Nem kell leszoknod.

Az aluliskolázott emberek, nagy többsége dohányzik.

2010. aug. 10. 20:09
 12/19 anonim ***** válasza:
te mekkora 1 szaralak vagy utolsó....
2010. aug. 10. 20:46
 13/19 anonim ***** válasza:
Ha szaralak ha nem, igaza van.
2010. aug. 10. 20:49
 14/19 anonim ***** válasza:

Miért vagyok szaralak?!

Nem én találtam ki, és nem azt írtam, hogycsak az aluliskolázott emberek dohányoznak.

2010. aug. 10. 20:55
 15/19 anonim ***** válasza:
Úgyhogy rá se szoksz! MÁR BOCSÁNAT, NEKED NINCSENEK SZÜLEID? LÁTSZIK HA MÁR 11 ÉVESEN ELCSESZTED AZ ÉLETED!
2010. aug. 10. 22:54
 16/19 anonim ***** válasza:
utolsó válaszoló vagyok: SZERINTEM MEG TE BÚJHATSZ EL!
2010. aug. 10. 22:55
 17/19 anonim ***** válasza:

Ha én 11 évesen dohányoztam volna apám úgy b@aszott volna nyakon h egy hétig egy helyben pörögtem volna...Látszik h sz@rtak rád a szüleid...

Akkor azt is megtanították volna hogy a tudnék az nem tudnák

2010. aug. 10. 23:01
 18/19 A kérdező kommentje:
hmm noss. ham ár itt tartunk.. szüleim meghaltak autó balesetben amikor 8 éves vóltam... nyomorék nevelőszülőknél nyőtem fel azok szartak rám.. szüleimet mégegyszer nem felhozzni mert ölök:@ 16 éves léttemre több roszat megéltem mint ti egész életetekbe fogtok! nem itt kéne oltogatni.. én a kérdésre vátam a válaszokat ehelyett azt koaptam hogy oltsátok a halott szüleimet..
2010. aug. 12. 03:54
 19/19 anonim ***** válasza:

Hű, de nagy okos válaszolók!

Észt osztani, visszamenőleg, egy akkori 11 éves gyereknek, ez külön-külön is nagy marhaság.A szüleiről ítélkezni, erre a kérdező nem kíváncsi, értelme nincs, mert a kérdező nem tehet róla, hogy a szülei nem törődtek vele, arról sem, ha szita alatt tartották volna, hogy a légy rá ne szálljon.

Helyesírásról kioktatni annak a válaszolónak lenne esélye, aki maga hibátlanul ír.

Kérdező, írtam már, hogy ne gyújts rá, igyál sok hideg vizet, rágcsálj zöldségeket. Édes gyümölcs nem jó!

2010. aug. 14. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!