A kiszárított kipréselt lóheréket hol tároljam és miben?
Négy levelűt nem ördöngösség találni, de öt levelű bizonyára ritka.
Szerintem vagy üveglapok közt, képkeretben tartsd, vagy ehhez hasonló műanyag lapok között.
Például vannak ezek a kisebb, lapozható fénykép albumok. Ha több van, ezekben is tárolható, amennyiben több növényt préseltél és szárítottál le.
Én, annak idején, tiniként egy műanyag kulcstartóba tettem a fényképem mellé, hogy szerencsét hozzon. Eddig bevált. :)
Ott nem nehéz, ahol ez a genetikai hibás lóhere van. Én is ott találtam a négy levelű lóherémet, ahol nyaraltunk, és sok volt viszonylag. Akkor még nem lehetett külön boltban, cserépben venni, mint ahogy manapság lehet olykor.
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy leszóljam a leleted, sőt. Légy büszke, hogy találtál 4-5-6 levelűt, mert tudod az eredeti amiből tényleg mindenhol rengeteg van, az csak 3 levélből áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!