Itt minden ember egy bunkooo, par@szt? Vagy vannak normálisak is? Az válaszoljon aki bunkó!
Figyelt kérdés
Komolyan mondom ha van egy kicsi problémám.... már itt sem merem megosztani senkivel, mert vagy lehülyéznek vagy cikizésből gratulálnak... Az ilyen fäszok minek válaszolnak?????? Olyanok vagytok mint vmi energiavámpírok!!! Az oldalról csak ennyit... Persze tisztelet a kivételnek....2010. júl. 28. 12:03
11/13 anonim válasza:
12:48 vagyok, utolsó, félreérted. Ha valakinek az a problémája, hogy kövér, arra persze nem az a helyes reakció, hogy "igen, kövér vagy b'zdmeg", hanem az, hogy "oké, magad szerint kövér vagy, és eddig mit tettél ellene?" "hát ööö... én próbálkoztam meg tornázgattam" "ja akkor jó akkor próbálkozzál tovább és maradj kövér meg rinyálj vagy csináld rendesen. Te tettél azért, hogy kövér legyél, most csak te tudsz ellene is tenni" Ez egy megtörtént eset, egy lánnyal egy órát dumáltunk (élőben), és utána sikerült leadnia tartósan 10-15 kilót =) Nem véletlenül mondtam, hogy tapasztalatból beszélek, az emberek nagy részének (van kivétel) szüksége van arra, hogy nyersen a pofájukba vágják a dolgokat. Persze építő jelleggel! Csak úgy odaköpni valamit nem sok értelme van, ezzel egyetértek.
12/13 anonim válasza:
"Az oldalról csak ennyit.."
Kérdező, legalább ne az oldalt fikázzad már (És igen, azzal, hogy válaszoltam, bunkó vagyok, és ahogy később említetted, köcsög is. A te fura világodban.)
13/13 A kérdező kommentje:
Olyan lelkiismeret fordalásom van......... Bocsi mindenkitől..... Nem ismerek senkit itt személyesen... Csak páran megbántottak és másokon akartam levezetni a dühöm...
Bocsi mindenkitől.......
2010. júl. 29. 10:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!