Itt minden ember egy bunkooo, par@szt? Vagy vannak normálisak is? Az válaszoljon aki bunkó!
Utolsó: sajnos tapasztalataim szerint nagyon közel van hozzá...
Kérdező: nagyon naiv vagy, ha ezt a tervet komolyan gondolod.
második
Igen ez egy érdekes feltevés.
Ha megnézzük akkor az anonim körökben az emberek teljes énjüket kiélhetik hisz úgyse tudják meg ki volt. Ezért egy bunkó poént, egy beszólást vagy alázást könnyebben elsütnek mint való életben. Netán ha van valami lelki vagy hangulati bajuk könnyebben kiélik azt.
Persze ezzel ellentétben vannak értelmes emberek is szerencsére.
Igen, megértem, hogy rosszul esik, de sajnos az ittlévők nagyrésze képtelen az ilyen dolgok felfogására, ezért is viselkednek úgy, ahogy :(
12:16
Én szoktam nyersebben fogalmazni, el is mondom miért. Azt tapasztaltam, hogy az emberek nagy része a mézesmásod dolgokat elengedi a füle mellett, és csak arra reagál, ha jól seggberúgják.
Tegyük fel valaki rinyál a semmin:
A) Ó, te szegény, nagyon sajnállak, de majd elmúlik ez a probléma, nem foglalkozz vele annyit. Reakció: Jajj, de foglalkozom mert ez szörnyű nekem blabla rinyál tovább...
B) B@zd+ vedd már észre magad hogy a semmin sírsz, örülj, hogy nincs semmi komoly bajod. Reakció: Esetleg elgondolkozik a dolgon, és abbahagyja...
Tapasztalatból mondom, hogy ez az esetek 80%-ban így van. Egyébként én az életben is ilyen vagyok, semmivel se vagyok "bunkóbb" a neten, mint élőben.
Amúgy meg én utálom az olyan kérdezőt, aki nem bírja elviselni, ha nem olyat írnak neki, mint amit ő elvárna. És gyanítom, hogy ez a kérdésfeltevő is olyan...
12:37-es vagyok
Igen persze az embereknek kell egy felvilágosító duma persze. Ebben egyetértek, hogy néha igen is szembesíteni kell az embereket. Mert szerettem valaki nem molett hanem igenis kövér vagy elhízott, valaki nem butácska hanem igenis hülye még akkor is ha én vagyok az.
De a móddal van bajom, nem biztos hogy mindig hatásos, mert ha valaki elfogadta hogy kövér az persze jól veszi, hogy kövérnek mondják vagy molettnek persze egy határon belül. De ha például ez a probléma neki igen is nagy gondot jelent főleg lelkit akkor nem igazán jó ha még a másik ember is a pofájába nyomja azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!