Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Itt minden ember egy bunkooo,...

Itt minden ember egy bunkooo, par@szt? Vagy vannak normálisak is? Az válaszoljon aki bunkó!

Figyelt kérdés
Komolyan mondom ha van egy kicsi problémám.... már itt sem merem megosztani senkivel, mert vagy lehülyéznek vagy cikizésből gratulálnak... Az ilyen fäszok minek válaszolnak?????? Olyanok vagytok mint vmi energiavámpírok!!! Az oldalról csak ennyit... Persze tisztelet a kivételnek....
2010. júl. 28. 12:03
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Olvasd el a kérdésed még egyszer... hát gratulálok... talán nem véletlenül bunkóznak veled...
2010. júl. 28. 12:06
 2/13 anonim ***** válasza:
A nagy része bunkó, de akadnak normálisak is itt-ott elvétve. De amint látom te is az első kategóriába tartozol...
2010. júl. 28. 12:16
 3/13 A kérdező kommentje:
A kérdést nem azért tettem fel mert a rendesebbeket akarom megbántani!!! Hanem a köcsögökeet ráébreszteni hogy valójában ők milyenek is...
2010. júl. 28. 12:17
 4/13 anonim ***** válasza:
Itt az oldalon az emberek 70-80%-a hülye cinikus bunkó nulla empátiával és nulla kedvességgel. Remélem, ez nem reprezentatív minta az ország lakosságára nézve :S
2010. júl. 28. 12:19
 5/13 anonim ***** válasza:

Utolsó: sajnos tapasztalataim szerint nagyon közel van hozzá...

Kérdező: nagyon naiv vagy, ha ezt a tervet komolyan gondolod.

második

2010. júl. 28. 12:20
 6/13 A kérdező kommentje:
12:16 tudod mikor az ember egy kis megértésre, szép szóra vagy együttérzésre vágyik... és akkor cseszik le... HÁT AZ SZÖRNYŰŰŰ megalázottnak érzem magam...
2010. júl. 28. 12:34
 7/13 anonim válasza:

Igen ez egy érdekes feltevés.

Ha megnézzük akkor az anonim körökben az emberek teljes énjüket kiélhetik hisz úgyse tudják meg ki volt. Ezért egy bunkó poént, egy beszólást vagy alázást könnyebben elsütnek mint való életben. Netán ha van valami lelki vagy hangulati bajuk könnyebben kiélik azt.

Persze ezzel ellentétben vannak értelmes emberek is szerencsére.

2010. júl. 28. 12:37
 8/13 anonim ***** válasza:

Igen, megértem, hogy rosszul esik, de sajnos az ittlévők nagyrésze képtelen az ilyen dolgok felfogására, ezért is viselkednek úgy, ahogy :(

12:16

2010. júl. 28. 12:40
 9/13 anonim ***** válasza:

Én szoktam nyersebben fogalmazni, el is mondom miért. Azt tapasztaltam, hogy az emberek nagy része a mézesmásod dolgokat elengedi a füle mellett, és csak arra reagál, ha jól seggberúgják.

Tegyük fel valaki rinyál a semmin:

A) Ó, te szegény, nagyon sajnállak, de majd elmúlik ez a probléma, nem foglalkozz vele annyit. Reakció: Jajj, de foglalkozom mert ez szörnyű nekem blabla rinyál tovább...

B) B@zd+ vedd már észre magad hogy a semmin sírsz, örülj, hogy nincs semmi komoly bajod. Reakció: Esetleg elgondolkozik a dolgon, és abbahagyja...

Tapasztalatból mondom, hogy ez az esetek 80%-ban így van. Egyébként én az életben is ilyen vagyok, semmivel se vagyok "bunkóbb" a neten, mint élőben.

Amúgy meg én utálom az olyan kérdezőt, aki nem bírja elviselni, ha nem olyat írnak neki, mint amit ő elvárna. És gyanítom, hogy ez a kérdésfeltevő is olyan...

2010. júl. 28. 12:48
 10/13 anonim válasza:

12:37-es vagyok

Igen persze az embereknek kell egy felvilágosító duma persze. Ebben egyetértek, hogy néha igen is szembesíteni kell az embereket. Mert szerettem valaki nem molett hanem igenis kövér vagy elhízott, valaki nem butácska hanem igenis hülye még akkor is ha én vagyok az.

De a móddal van bajom, nem biztos hogy mindig hatásos, mert ha valaki elfogadta hogy kövér az persze jól veszi, hogy kövérnek mondják vagy molettnek persze egy határon belül. De ha például ez a probléma neki igen is nagy gondot jelent főleg lelkit akkor nem igazán jó ha még a másik ember is a pofájába nyomja azt.

2010. júl. 28. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!