Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi az eljárás akkor, ha a...

Mi az eljárás akkor, ha a Foxpost automata nem nyit ajtót? Járt így valaki? Többi lent.

Figyelt kérdés

Mai napon szerettem volna csomagot átvenni. Kifizettem, aztán az ajtó nem nyílt. Illetve valószínűleg kinyílt, de olyan minimálisan, hogy amikor elkezdtem sorra venni a rekeszeket és próbálkoztam, hogy melyik lehet nyitva, vissza is csuktam. Mivel szombaton nincs ügyfélszolgálat,csak e-mail-ben tudtam jelezni a hibát. Gondolom belepréselték az xs-es fakkba a csomagot, ami amúgy biztos nem nagy, de mást nem tudok elképzelni, hogy miért nem tudott rendesen nyílni a rekesz.

Kb 1 óra múlva írtak, hogy letiltották a rekeszt, hívjam az ügyfélszolgálatot. Igazából antikvár könyvek vannak a csomagban, nem nagy érték, csak nehezen beszerezhető darabok. Járt így valaki, hogyan sikerült megoldani? Nyilván hétfőig most nincs esélyem semmit intézni, csak kíváncsi vagyok, mi a menete.

A válaszokat előre is köszönöm.

#csomagautomata #nem nyílt ki
2020. ápr. 25. 13:44
 1/1 Meli1975 válasza:

Szia! Én is hasonlóan jártam a foxpost automatánál tegnap bírtam a nyító kódot,kifizettem 15402ftot és nem nyílt az ajtó sehol sem hívtam az ügyfélszolgálatot ők pedig nem látták hogy az összeg levonodott volna pedig a netbankom azt írta és az OTP is hogy levonták az összeget... Teljesen kétségbe vagyok esve.. Mi lett a te csomagoddal

?

2020. jún. 30. 07:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!