Megvertek az utcán fényes nappal. Mit tudok csinálni hogy több ilyen ne legyen?
1 hónapja mentem az utcán és odajött egy cigány gyerek (sacperkábé 15 éves lehetett) és azt mondta hogy kell e nekem a baj.
Hát mondom nem, azt akkorát bevert nekem hogy majdnem beszartam.
Aztán jött még 2 cigány és azok is verni kezdtek és aztán már nyolcan voltak, és 200 forintot ami nálam volt el is lopták.
Egyiknél volt gázpisztoly is,félelmetes volt, meg kettőnél volt kés is, aszittem megkéselnek.
Nem arról van szó hogy ezek után most nem merek utcára menni mert gond nélkül kimegyek,nem félek,csak hát azért mégsem akarom hogy legyen még több ilyen.
Arra gondoltam vennék egy gázpisztolyt én is és azzal odapörkölnék nekik, mongyuk akkor még dühösebbek lennének ha sikerült elkapniuk szal veszélyes, nem tom micsináljak.
Egyiket se ismertem aki nekem támadt, kórházba is kerültem jó időre,nemrég jöttem kifelé onnan.
Ti micsinálnátok?rendőr nem kell.
15/F
8# Olyan hogy nincs hogy bűnszövetkezet, maximum takarékszövetkezet van. :)
Azt úgy hívják hogy bűnszövetség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!