Megvertek az utcán fényes nappal. Mit tudok csinálni hogy több ilyen ne legyen?
1 hónapja mentem az utcán és odajött egy cigány gyerek (sacperkábé 15 éves lehetett) és azt mondta hogy kell e nekem a baj.
Hát mondom nem, azt akkorát bevert nekem hogy majdnem beszartam.
Aztán jött még 2 cigány és azok is verni kezdtek és aztán már nyolcan voltak, és 200 forintot ami nálam volt el is lopták.
Egyiknél volt gázpisztoly is,félelmetes volt, meg kettőnél volt kés is, aszittem megkéselnek.
Nem arról van szó hogy ezek után most nem merek utcára menni mert gond nélkül kimegyek,nem félek,csak hát azért mégsem akarom hogy legyen még több ilyen.
Arra gondoltam vennék egy gázpisztolyt én is és azzal odapörkölnék nekik, mongyuk akkor még dühösebbek lennének ha sikerült elkapniuk szal veszélyes, nem tom micsináljak.
Egyiket se ismertem aki nekem támadt, kórházba is kerültem jó időre,nemrég jöttem kifelé onnan.
Ti micsinálnátok?rendőr nem kell.
15/F
"Ti micsinálnátok?rendőr nem kell. " hát ebből pedig lehetne rendőrségi ügy
Gázpisztoly, vipera és társaik viselése tilos, csak otthon a telkeden tarthatod, ha jönne egy betörő mondjuk...
Gázspray beszerzését ajánlom, az legális, egyébként meg 8 cigánnyal nem tudsz sok mindent csinálni sajnos, akármilyen fegyvered van.
tanulj meg gyorsan futni :D
mocskos cigányok :S:@
hát nem akarom a rendőrt mert az még csak rátenne a dologra.
nem félek én tőlük, csak legközeleb jó lenne ha én is adhatnák nekik.
futni nem tudok gyorsan mert kicsit kövér vagyok
ha elém állítanának 100 cigányt lazán megmondanám melyik 8 volt.
foggyá le és kezdj el sportolni meg boxolni...
akk békénhagynak talán
Haver mesélte, hogy hozzá úgy szólt egy cigány, hogy "öcskös!" Na itt akkorát bevert haverom a cigánynak, hogy seggre ült =). Cigány feltápászkodott, aztán megszólalt: "A f@szod szakadjon szít, csák az időt ákártam megkírdezni" =)
Egyrészt légy magabizots, ne lássák rajtad, hogy sebezhető, könnyű préda vagy. Ha már beléd kötöttek, nem mindegy, hogy te is kiosztasz nekik egy két pofont? Elvégre ha verekedni akarnak, számítsanak arra, hogy a fagyi visszanyal. Ha meg többen vannak, akkor meg futás. Általában futni kell, mert többen vannak, sajnos...
tegnap reggel láttam az egyiket először nem voltam benne biztos hogy ő az de köszönt, fekete merga mellett állt meg még volt ott két másik cigány is de azok felnőttek voltak,azok is köszöntek, hát visza köszöntem nekik nem akartam bunkó lenni.biztos hogy az a fiú volt az egyik mert nem szoktak csak úgy köszöni.
volt 4 cigány osztálytársam általánosban, az egyik nagyon jófej volt, meg volt egy aki a "bandavezér volt, sok mindekibe belekötött,de velem egész rendes volt, meg aztán még év közben jött két másik egy 17 éves (14 évesek közé) meg egy 15 éves, a 17 éves fiút 1-2 hónap múlva elvitték a rendőrök.
de nem értem miért volak velem ilyenek, mert mondom több harcias cigány ismerősöm volt,de ők 10 alkalomból kétszer beszóltak és annyi volt.
ha lesz mégegy ilyen akkor szerintem már hívom a rendőrt, de úgy se tesznek semmit szal mind1.
kössz a válaszokat
TE nagyon fas* vagy szólj anyádéknak,ők meg a rendőröknek vagy amagyar gárdának!!!
Hungarista vagyok és nem egy cigányt vertem agyon,mondj 1 címet oda megyek egy pár bőrfejű haverommal!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!