Mi lesz karácsonykor nálatok?
Figyelt kérdés
Már csak egy hónap karácsonyig, lázas szervezkedések, ajándék készítés, ajándék vásárlás, vagy egyáltalán lázba se hoz? Vad buli, vagy meghitt, békés hangulat?2008. nov. 22. 17:14
1/4 anonim válasza:
Hát én személy szerint már október közepén elkezdtem készülődni, a kedvenc ünnepem a karácsony. Minden évben magam csinálom az ajándékokat a családomnak és minden évben kerül néhány új dísz a fára amit én csinálok. Karácsony előtti héten elmegyünk kiválasztani a fenyőfát, majd 2 nappal szenteste előtt megvesszük a halat, anyukám faddi származású és hagyományosan halászlé a vacsora, 24.én egész nap készülődik a család, kitakarítjuk a házat, feldíszítjük a fát(ez a kedvencem). Aztán ugy 6kore elkezdjük a vacsorát az asztal közepén az adventi koszorúval, ugy 2 órányi folyamatos evés után(:D) apukám " elmegy WC-re" és akkor csodák csodájára csönget a Jézuska. Kiskorom óta megvan ez a kis szertartás. Nagy csendben megyünk a szobába ahol a fa van és megajándékozzuk egymást. Nagyon szeretem a karácsonyt, és nem scak azt a részét hogy eszünk meg ajándékot kapok ...pedig enni is nagyon szeretek és ajándékot is kapni, hanem az egész dolgot a fényeket, az illatokat, a mézeskalácsot(ami minden évben megmarad már egy ideje:) ) és a meglepett arcokat. Most annyira rám tört a karácsony érzet, alig várom hogy már eljöjjön.
2/4 anonim válasza:
èn külföldön élek, a párommal aki az adott ország lakója, ´gy az ö családja itt él, csak éppen tölünk 600 km-re . így sok csomagküldés, mert képtelenség mindkét családot meglátogatni.
pl szeretnénk a párommal kettesben lenni szenteste, a többi napon meg a családdal de ez nem megy. muszály elöbb oda utaznunk.
szóval két fát kell díszítenem, egy halom ajándékot vennem.
3/4 anonim válasza:
Idén szàmomra nagy karàcsonyi ünnep lesz,hisz elsö babàmat vàrom.
Igaz februàrra vagyok kiirva,de mi karàcsonykor ünnepelni fogunk..
Rengeteg dekoràcio lesz a lakàsban,màr megvetem mindent.
Nagy fözést nem tervezek,egy egyszerü szép vacsora lesz,ajàndékozàst megbeszéltük hogy idén kihagyjuk,viszont együtt elmegyünk este a templomba.
Karàcsonyfa elöször idén élö lesz.
4/4 anonim válasza:
Nekem most fog megszületni a babám, elvileg november 29-én, tehát az első karácsonyom lesz vele. Egy házban élek a szüleimmel, mindig meghitt családi ünnep ez nálunk. Sajnos ez lesz az első amin a nagyapám már nem lesz ott, de a kisfiam szerintem kárpótolni fog mindenért. Idén sajnos nem nagyon lesz időm sem lehetőségem rendesen felkészülni, pl saját ajándékokkal, díszitésekkel, de ez mellékes most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!