Mondátok már nekem kedves cimbijim mi a bajotok, velünk cigányokka?
Na szó-val azlenne itt a kérdés hogy mi baj?
Dólgosok vagyunk de nemadtok lehetőséget hogy megmutassuk..
Irigyek vagytok a bjúti barna bőrszinünkre?
A jó pasiijinkra és a szépséges lányainkra?
Baj hogy nincsen országunk?( Higgyétek el nekem hogy lesz és ott ti lesztek a kissebség(Ja és zicher forrás)
Nem vagyunk bünözők ha történik vmi romasag ma egyből mi vagyunk a baj és akko mivan amikor felégetitek a hazainkat vagy megölitek a saját viret?
Nincsen cigany bünözés hiszen nincs magyar sem ember ember
Ugyanugy vannak nemzeti értékeink mink nektek...
Erről ennyit ... nemnagyon tudlak titeket megérteni de majd az országunkba ti lesztek a kissebbség és mi fogunk rajtatok röhögni hogy nézd a szerencsétlen magyart!
Egy bajom van veletek KiRajokkal. Hogy még éltek meg lélegeztek! Bizony. Nem az hogy itt éltek. Hanem hogy még mindig éltek. És le..arom a kivételt, pusztuljon a mocskos fajtád a francba. Mert a cigánynál mocskosabb, gusztustalanabb, igénytelenebb fajta a világon nincs. Jah, és nektek egy nemzeti értéketek van, az amit ezidáig összelopkodtatok, nektek életetek sincs, nemhogy országotok... A malac különbben él a moslékban mint ti. Szóval pusztuljatok szamurajok!
Ja igen, és rassziszta vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!