Ti nem unatkoztok otthon?
Figyelt kérdés
Én már unom a sok fozest, takaritast, sorozat film nezest... 😫 kezdek bekattani2020. ápr. 18. 20:47
11/16 anonim válasza:
9-es vagyok.
Én koncertre mennék már nagyon :D Két nagy koncertre is megvolt már a jegyem nyárra, és még kettőre tavaszra, de értelemszerűen mind ment a levesbe :/
Jellemző egyébként, hogy ahogy felköltöztem Budapestre, ahol végre kinyílhatna előttem az élet és teli lehetnék mindenféle programlehetőséggel, pár hónapra rá beüt ez a szar vírus és megáll az élet minden téren.
12/16 A kérdező kommentje:
Sajnálom. 😞 Igen a koncertezés is nagyon jó 😊
2020. ápr. 18. 22:19
13/16 anonim válasza:
Jaja :D
Meg a mozizás is hiányzik. Meg úgy alapjába véve az, hogy a barátaimmal találkozzak.
14/16 anonim válasza:
Szar ügy. Én dolgozom és kb. mindenhova járok ami nyitva van.
15/16 anonim válasza:
Menj el csomagot hordani másoknak. Bevásárlás, ilyesmi.
Kérdezz ismerősöket, hogy kell-e nekik.
De védőfelszerelés legyen, és minden alkalommal tisztítsd meg magad!
16/16 anonim válasza:
De irigyellek hogy otthon vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!