Indavideo HD probléma ?
Igen, én is észrevettem. Néztem bármilyen módot, bármilyen oldalt a HD videókat mind blokkolták központilag. Még azzal is megpróbálkoztam, hogy visszahoztam a kis fogaskereket, ahol a HD minőséget be tudom állítani, de hiába, akkor csak annyit értem el, hogy miután a HD minőséget kiválasztottam csak jött az, hogy "hiba történt... kattintson a folytatásért". Nincs rá mód, hogy el lehessen érni sajnos :(
Egyedül pár videó van, amin meghagyták a HD minőséget meg akár jobbat, de azok meg nem csak sima feltöltők.
Szóval ha nincs itt valaki zseni, aki képes konkrétan feltörni, hogy elérje a jobb minőségűt, akkor meg kell szokni a 360p minőséget :/
Max azoknak adnék még egy tippet, akik animét néznek, hogy keressék meg az animét a fordítók oldalán. Vannak akiknek van tárhelyük és ott is elérhető a videó. Pl: GuddoFanSub
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!