Indavideo HD probléma ?
Lehet az a helyzet vele is, mint a Videa-val:
,,Kedves felhasználók! Az NMHH koronavírussal kapcsolatban kiadott közleményével összhangban a Videa.hu szerkesztősége úgy döntött, hogy az internetes hálózat általános leterheltségének csökkentése érdekében 2020. március 19-én éjféltől HD (720p) és full HD (1080p) formátumú videókat nem szolgál ki. Az átmeneti időszak ideje alatt a feltöltött videókból sem konvertálunk HD (720p) és full HD (1080p) formátumverziót. Ez mindannyiunk érdeke, megértésedet köszönjük."
Felnézten Indavideóra, hogy lám mi a helyzet.
Szerintem csak simán vagy nincs HD felbontása annak az animének, amit nézni akarsz, vagy van, de más választási lehetőség nincs. :D
Megnéztem egy iskolatévés videót. Lehetett válaaztani a 360p, 720p és a 1080p -ből
Megnéztem egy random filmet. Nem volt minőség választási opció.
Megnéztem egy random videót. Lehetett választani a 360p és a 720p -ből.
Szerintem az animéknél a felirat miatt nem lehet választani, mert ha a 720p-t leveszed 360p-re, akkor kb semmit se ér már a videó...
Igen, ezt én is észre vettem. Én ilyenkor mindig elkezdem frissíteni az oldalt. Van, hogy csak huszadjára, de akkor mér megjelent végre a kis fogaskerék, hogy a HD videót elérjem :)
De egyre kevésbé akarja megjeleníteni az opciót, így most már azt csinálom, hogy indavideo.nxhu.hu-n beillesztem a linket és ha elérhető HD-ban, akkor ott lesz egy fül, hogy 720p :)
#6 Imádlak!!!!! :o
Én meg már elkezdtem javascript-et tanulni, hogy majd Tampermonkey-el mókoljak valamit, ugyanis a lehetőség ott van a 720p lejátszásra csak az átállító gomb nincs ott (ami egyébként még token-ekkel is játszik), de ez persze nem megy ilyen könnyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!