Mi történt az idővel? Hány óra van?
Nem tudom mi történt nagoyn félek! minden eszközöm mást mutat! tegnap éjszaka valamiért, nem tudom ,higy miért ,de felébredtem, ránéztem a telefonomra, 2:13 mat mutatott. aztán pár perc múlva az órámra is ránéztem a karomon és az pedig 0:34 et. mivel nagoyn fáradt voltam viszaaludtam ,de reggel óta bárkivel beszéltem mindenki azt mondta, hogy semmi nem történt, pedig itt a bizonyíték.
a falon az óra, a karomon az óra, a telefonom és a számítógép is mást mutat. meg a sütő is!!!!
nem tudom ,hogy mi történt!!!!
rákerestem ,hogy világóra, az 30 perccel többet mutatott, mitn a számítógépemé! a telefonom egyébként automatikusra van állítva, tehát a valódi időt kéne mutatnia!!
nagyon félek!!!!! nem értem, hogy mi történt!!!
minden eszköz más időt mutat, még az is, amelyik az atomóráról veszi az időt
Foglalkoztál valaha okkult dokgokkal?
Amikor a dédim meghalt, akkor a hazban levő összes óra megállt pont ugyanabban a percben. Akkor még nem volt mobiltelefon, meg órás sütő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!