Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Egy nagyon hülye kérdés...

Egy nagyon hülye kérdés következik, de van olyan lány aki a menstruációja során zoknit használt betét helyett? Olyan akad nem tudta elmondani az anyukájának hogy megjött neki?

Figyelt kérdés

2020. ápr. 1. 09:46
 1/3 csakénvagyokaznyugi ***** válasza:
100%
nekem 11 évesen jött meg először, és pont a mamámnál voltam nyáron, nála aludtam pár napig xdd reggel mikor felkeltem nem mertem megmondani, szépen betakargattam a foltomat, aztán tettem be egy rakás wc papírt xddd de mamám rájött, hogy mizu, kaptam betétet és lecseréltük az ágyneműt is.
2020. ápr. 1. 18:19
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

A zokni simán átázik, főleg akinek erősebb.

De hogy kérdésedre válaszoljak: nem használtam még zoknit rá. Anyukámmal pedig volt olyan rendes a viszonyom, hogy ő előzött meg a menzeszre felkészítéssel, mielőtt megjött volna.

2020. ápr. 4. 14:30
 3/3 anonim ***** válasza:

Én egy dokumentumfilm szerűségben láttam egyszer, ami hajléktalanokról szólt, hogy bizony olykor ők használnak. De szerintem aki megteheti, az nem csinál ilyet.

Nekem szerencsém volt, 13 és fél évesen volt először és 11 évesen kaptam egy adag betétet anyukámtól, hogy pár db mindig legyen nálam, mert ki tudja, ez így is volt. És úgy történt az 1., hogy egy szombat késő d.u.-n volt, csak sejtettem mi lehet bár inkább barna volt mint vörös, másnap reggelre rendesen megjött, elmondtam, megmutatta, hogy kell betenni a betétet egyszer és kb. ennyi.

2020. ápr. 4. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!