Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Videki vagyok. Ha holnap...

Videki vagyok. Ha holnap beülünk a kocsiba es elmegyunk nyiregyhazara a mcdrivebe illetve setalunk a sostó körül. Megbuntethet a rendor? (Kijarasi korlat miatt)

Figyelt kérdés
2020. márc. 28. 12:44
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
De a legfőbb kérdés..megbüntet e a rendőr vagy sem?!
2020. márc. 29. 06:49
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Megbüntet-e a rendőr?

Elvileg csak indokolt esetben büntetnek (ha csoportosan üldögéltek mondjuk egy parkban, külön háztartásban élők fociznak együtt stb.), és inkább figyelmeztetnek/tájékoztatnak. De a rendőrök is emberek, van köztük ilyen is, olyan is. Van, aki azonnal és mohón vissza él bármilyen ráruházott hatalommal, bírságol ahol csak tud, ezért a kérdésedre nincs biztos válasz.

"Vidéki vagyok. Hogy rendeljek házhoz?"

A teletál és egy csomó másik kajás cég ingyen szállít az ország bármely területére, rengeteg gyorskajálda szállít Nyíregyen kívül (legegyszerűbb a Netpincéren megnézni), szerintem most egy csomó ingyenesen.

A lényeg, hogy csak tényleg szükséges esetben menjünk ki, ne tegyük ki magunkat és másokat veszélynek. Sokféle módon meg lehet oldani a szórakozást, kikapcsolódást is. Lehet piknikezni elhagyatott erdei részeken stb.

Nem kell az embernek minden szabadidős tevékenységtől megfosztania magát, de körültekintőnek kell lenni (mekinél szájmaszk, kesztyű, illetve mindenhol tartsatok másoktól legalább 1,5 méter távolságot).

2020. márc. 29. 07:41
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Még annyival egészíteném ki, hogy ha mindenki megindul a természetbe, az sem lesz elhagyatott, érdemes olyan helyet kinézni, ami egyébként sem annyira felkapott.

Aki pedig bármilyen tünetet észlel magán, akár taknyol, akár köhög, akár lázas stb. az ne menjen sehová sem, rendeljen, kérjen segítséget (gondolom, ti teljesen egészségesek vagytok, de azért fontos leírni).

2020. márc. 29. 08:05
 14/18 anonim ***** válasza:

Kérdező, ha mindenki úgy gondolkodna, mint te, akkor úgy járnánk, mint az olaszok.

Napi 1000 halott.

2020. márc. 29. 12:32
 15/18 A kérdező kommentje:
Utolso. Te egy mártír vagy.
2020. ápr. 1. 14:29
 16/18 anonim ***** válasza:
54%
Te meg egy gyilkos(?)
2020. ápr. 1. 15:59
 17/18 anonim ***** válasza:

"setalunk a sostó körül"

Ez nem bolt és a meki se egy tök másik városban, bár az még talán. Úgyhogy nem értem miért vagy kiakadva!

2020. ápr. 2. 00:25
 18/18 anonim ***** válasza:

Egyrészt ne menjen más városba, másrészt ne menjen mekibe.

A séta a saját városa körül még csak-csak...

2020. ápr. 2. 01:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!