Videki vagyok. Ha holnap beülünk a kocsiba es elmegyunk nyiregyhazara a mcdrivebe illetve setalunk a sostó körül. Megbuntethet a rendor? (Kijarasi korlat miatt)
Odaadod a pénzt vagy a bankkártyád, a Mekis megfogja a szalvétád, a tasakod, kevesebb, mint egy méterre van tőled, szóval nincs meg a távolság. Na, de hagyjuk az észérveket, elmondom, amit hallani akarsz, hogy felpontozz!
Persze, menjél nyugodtan, nem lesz semmi baj! A mekis hambi megöli a vírusok nagy részét, a többit pedig a sóstó körüli levegő.
𝐄𝐌𝐁𝐄𝐑!
Nem mész 𝐒𝐄𝐇𝐎𝐕𝐀, ami nem létszükséglet!
Sétálj a házad 500 méteres körzetében, de csak akkor, ha nincs ott más ember!
A mekit meg felejtsd el. Rendelj tőlük ételt, hozzák ki neked, és tegyék a küszöbödre.
Autóban is simán megfertőződhetsz. Vagy nálatok nem működik a szellőző, és oxigénpalackot használtok az autóban?
Amugy meg..irtam, hogy videki vagyok. Hogy rendeljek hazhoz???
A kerdesemre valaszt persze egyikotok sem tud adni csak okoskodni...megneznem a kis életetek, hogy miként csinaljátok ebben a helyzetben. Tuti ki sem mozdultok és még a kenyeret is ti sütitek. Ha meg elfogy a liszt, vasszeget esztek csak ne kelljen elmenni a boltba ahol előtted/mögötted/melletted akarva akaratlunl emberek vannak!
Szoval... nem ugyanazzal az esellyel(sőt még nagyobbal) kapojuk el a vírust mjntha a kocsiban kinyulok és elveszem az ételt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!