Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért nem ajánlják dohányzásró...

Miért nem ajánlják dohányzásról való leszokáshoz a DL (az az közvetlen tüdőre) típusú e-cigiket?

Figyelt kérdés
Én személy szerint a dohányzás során rögtön tüdőre szívom a cigaretta füstjét a számba beáramló levegővel és nem tartogatom"" a számban, szinte el sem tudom képzelni hogy más dohányosok a ezt így teszik. Tehát számomra akkor a DL verzió lenne jó a leszokáshoz?

2020. márc. 27. 18:37
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Egy dologgal lehet leszokni. Akarattal. Semmi mással. Ha ez nincs, akkor a fejedre is állhatsz, akkor se fogsz leszokni...

Üdv: egy volt dohányos, aki egyik napról a másikra tette le, mert elhatározta, hogy leteszi. Ennek lassan már egy éve.

2020. márc. 27. 18:42
 2/7 anonim ***** válasza:
33%

#1 vagyok és #2-vel értek egyet. Olyan nincs, hogy fájdalommentes leszokás. kb 50x próbálkoztam, 51-edjére sikerült.

6 éve exbagós.

2020. márc. 27. 18:45
 3/7 A kérdező kommentje:
és mi lenne ha esetleg a kérdésre válaszolnátok?
2020. márc. 27. 19:00
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Válaszoltam, bár letiltattad: azért nem ajánlják mert nem használ.
2020. márc. 27. 19:02
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem még mindig nem tiszta, mi az a DL.
2020. márc. 27. 19:08
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem használ.
2020. márc. 27. 20:05
 7/7 anonim válasza:

Igen jó a dl szerintem, bar nem ertem nagyon mi a külömbség.

Akik meg azt mondják nem használ, azokat szard le mert fogalmuk sincs mi ez meg mire jo. Az ilyenek állítják hogy káros meg minden. Ajánlom figyelmedbe Fehér Tamás youtob csatornáját.

2020. márc. 28. 07:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!