Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért kívánom a cigit, ha nem...

Miért kívánom a cigit, ha nem is cigizek, és nem is akarok?

Figyelt kérdés

Utálom a cigit, már a füstjétől is rosszulvagyok...de mostanság valahogy mégis cigizhetnékem van, pedig nem cigiznek a környezetembe. :S

(És nem, nem menősködésből...)

És az akaraterőm megvan ahhoz, hogy ne gyújtsak rá, de mégis akarooom. :S Nagyon. :S

Mit csináljak?

(14L)

2010. júl. 26. 10:00
 1/6 anonim válasza:

ilyen volt velem is....nemtudom mi az oka....

a legegyszerűbb gyógymód szívj el 2 szál piros multit avyg amit akarsz a lényeg ,hogy erős legyen tüdőzd le normálisan és utána nem foogd kívánni:D...én is szetttetem és bevállt:D

14/F

2010. júl. 26. 10:15
 2/6 A kérdező kommentje:
öhm köszi a tippet. xD
2010. júl. 26. 10:17
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha nem cigizel, akkor nem lehetsz nikotinfüggő, tehát a szervezeted nem kívánhatja. Ez valamilyen pszihés vágy, amit sokkal könnyebb legyűrni, mint a már kialakult függőséget. Javaslom, tereld el a figyelmedet erről, mert később meg fogod bánni, ha rászoksz.
2010. júl. 26. 10:18
 4/6 A kérdező kommentje:
és ha ettől véletlen jobban megkívánnám? :O
2010. júl. 26. 10:19
 5/6 anonim ***** válasza:
Azt nekem senki se mondja, hogyha valakinél nem alakult ki a nikotinfüggőség, annak olyan gyötrelmesen nehéz lenne megállnia, hogy ne gyújtson rá. A kiváncsiság hajt, hogy milyen lehet. Hidd el, hogy semmi rendkívüli élvezet nincs benne, aki szívja, az azért teszi, hogy a nikotinéhségét csillapítsa...
2010. júl. 26. 11:19
 6/6 A kérdező kommentje:
próbáltam már ..2 éve. és tényleg semmi különleges nem volt benne, aztán meg ott hisztiztem magamnak, hogy azt a fél szálat se kellett volna...:D
2010. júl. 26. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!