Mit kell tenni olyan helyzetben, hogy ha az ember megunta az életét?
Nem, gondolj csak bele, a két gyermekednek szükségük van rá. Vannak egy ember életében holtpontok, de túl kelllendülni. Az első házasságod után is biztos volt hasonló érzésed, mint ami most van. Dá látod...
Mindegy, figyeld a gyermekeidre, örülj velük együtt, örülj nekik, és próbálj az életben helyt állni. Ne futamodj meg, nem éri meg!
Ilyen helyzetben be kell vonulni egy olyan helyre, ahol ennek korlátját szabják! Nem szégyen, szinte minden ember depressziós lesz valamikor az élete folyamán. Engem a családom "vonultatott be", s 3,5 hónapig voltam a kórházban. Az utolsó héten találkoztam a párommal, immáron 6 éve :))) (pont ma 6 éve)
Örülök, hogy nem sikerült...
A pszichiátrián - a közhiedelemmel ellentétben - nem őrültek vannak, hanem beteg emberek. Az őrülteket máshol tartják.
Légy erős és bátor, s mutass fityiszt ennek k.... világnak!!! Ne add az életed olyan könnyen, hisz mekkora munka azt megteremteni ;)
Valami mást találj az életedben, amit régen szerettél csinálni vagy keress egyet, s foglald el az üresjárat időben magad ezzel. Hidd el, csak elkezdeni volt nehéz!
:)
Nem teheted meg, mert aki gyerekeket válalt, annak kötelessége felnevelni őket. Nem kutyákról, vagy macskákról van szó, hanem gyerekről, akiknek az egész életét tönkre tennéd. Vagy úgy gondolod, hogy ha a te életed szar, akkor legyen az övék is az?
Vagy mindenért valaki MÁS a hibás, nem te?
Szedd össze magad, tanulj a hibákból, és lásd el az anyai kötelességeidet. Túl sok időd van, hogy ilyen baromságokon filozofálsz, foglald le magad valami értelmes dologgal.
Semmi esetre sem azt,hogy eldobd magadtol az eletedet. ket gyereked van,azoknak szukseguk van rad. Nem muszaj korhazba se bevonulnod,hogy a depressziodbol kilabalj.Menj el egy pszihiaterhez,egy par het es gyogyszeres kezelessel is tudnak rajtad segiteni.
Meg egy tanacs,allandoan modogasd magadban,jol erzem magamat, sikeres vagyok, jol alakul az eletem.Hidd el,hogy ez segit legtobbet,vegul is addig modogatod ezeket a pozitiv gondolatokat,hogy Te is elhiszed,hogy ez igy van,es jo iranyban megvaltoztatja az eleted.
Van meg egy csodalatos mondat amely nagyon segit meg a betegsegek legyozeseben is: Szeretem,szeretem,szeretem Onmagamat.Hiszek,hiszek,hiszek Onmagamban. Szeretem, szeretem,szeretm Jezust, hiszek, hiszek ,hiszek Jezusban. Majd egy csendes pillanatodban bocsass meg a legoszintebben mindenkinek aki valaha is megbantott, es kerd a bocsnatat mindenkinek,akit valaha is eletedben megbantottal. Meglatod ez csodakat muvel,hidd el nekem kiprobaltam!
Ne unja meg, tegyél olyan dolgot amitől nem unalmas lesz hanem helyezd a figyelmedet arra, mitől lenne másképp,hogyan tudok talpra állni, ezzel kell és feküdj ezen járjon az eszed és ne máson a HOGYANON, és a minden rendben leszen....
ha ezen tartod a figyelmed akkor megkapod a segitséged akár honnét..de jön, ha pedig azon keseregsz hogyan nem tovább, akkor nincs segitség és még mélyebbre menetelsz a sárban...
odaát semmiképp sem fogják dijjazni a döntésedet,/mert még keserübb lesz majd/ mert ajándékba kaptad az életed, ezt csak a teremtőd veheti el tőled amikor is itt az ideje...
mi lenne, ha mostantól azt mondanád, hogy oké volt egy kis ziccer az életemben ami eddig rosszul ment, de mostantól más lesz...meg akarok változni, és igen is bebizonyitom, hogy rendes körülmények között tudok élni, és megadok mindent amire a gyermekeimnek szüksége van...
szedd össze magad!!! hogy bűszke lehess magadra és a gyermekeidre..
Ha egyedül lennél, megtehetnéd ha úgy érzed semmi kilátásod! DE van két gyereked akiket fel kell nevelni mert nem az államnak szülted és felelőséggel tartozol nekik!
Sokszor gondoltam én is rá mert kegyetlenül bánt velem a sors, 2 sikertelen házasság 1 párkapcsolat ami nyögvenyelős, egy undok vén boszorka anyám aki mindig kihasznált soha nem szeretett, 2 gyerek akik soha nem mondták miért alig látogatnak, munkahely hiány...szóval sorolhatnám a negativ dolgokat. Persze én sem vagyok makulátlan mégis azt kérdezem a sorstól MIÉRT?
Azért még is élni akarok mert az életnek vannak jó oldalai is és a reményt soha sem szabad feladni!
Hátha!
Kivánom, hogy változzon pozitiv irányba az életed és Boldog 2008-as évet kivánok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!