Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jó barátaink úgy tűnik átverne...

Jó barátaink úgy tűnik átvernek. Nagyon rosszul esik mert megbíztunk bennük, mikor kiderül, hogy átvertek mit csináljunk? Ilyen helyzetben hogy reagáljon az ember?

Figyelt kérdés
Autókereskedése van a srácnak és megígérte szerez egy jó autót nekünk. Megmondtuk mi a felső határ, odaadtuk a pénzt, errefel szerzett egy olyant ami részben felel meg az igényeinkenk, ráadásul az árat sem mondta meg, kiderült másképp, és fele annak amit elvett tőlünk. Nem mondtunk eddig semmit, de most már kivagyunk. A pénzt ezekután valószínű vissza sem adnák, nem tudjuk mitévők legyünk. Csalódottak vagyunk, és nem értjük miért akarnak ennyire átverni, hisz jóbarátok voltunk ...
2009. szept. 22. 13:36
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Bár bocs, de csak azt lehet átverni, aki hagyja magát. Úgyhogy kösd fel a gatyót és irány a tettek mezeje. Menjetek el hozzájuk mind a ketten és kerek perec kérjétek rajtuk számon a pénzt meg azt hogy miért nem olyan kocsit adtak, amilyet kértetek. Mondjuk én már alapból bele sem mentem volna abba, hogy egy olyan kocsit sózzon rám, amilyet nem kértem. És fel sem tűnt, hogy gyanúsan sokba kerül? titeket palimadárnak néztek! Lehet hogy a pénzeteket nem látjátok többet, de akkor is tudniuk kell, hogy minden világos számotokra. Legközelebb jobban figyeljetek oda!
2009. szept. 22. 13:40
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem azért de miért nem írtatok egy szerződést? Hm? Üzletet és barátságot nem lehet keverni... így jár aki hagyja magát. Nem tudsz mit csinálni, csak annyit hogy bottal ütöd a pénzed nyomát és többé nem kérsz tőlük semmit. Ja és,hogy nem tőlük tudod a valósságot?

Talán nem ártana megbeszélni mi is történt valójában még mielőtt ténylegesen vádaskodás lesz....

2009. szept. 22. 13:44
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Elmész egy ügyvédhez ezt követően, aki ír nekik egy levelet. Így már lehet, hogy megijednek, aztán meg feljelented a rendőrségen, ha ez sem vezet sehova és akkor majd szépen bírósági úton visszakapod a pénzed, ezt az ismerősödet meg megbüntetik. Ne legyetek nyámnyilák!
2009. szept. 22. 13:44
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de ezeket barátnak nem nevezném...
2009. szept. 22. 13:45
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen beszéljétek át a dolgot!
2009. szept. 22. 13:46
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van egy ismerősöm akire nem igazán vagyok büszke,és ő szokta mondani, hogy csak azt lehet átvágni aki hagyja magát.És most finoman fogalmaztam nem az ő stílusában.Ha van valami bizonyítékod arra ,hogy tényleg nem annyi az ára stb.akkor tényleg szóljatok neki.Sajnos már azt én is tapaszatltam hogy a mai világban az üzletben nincs barátság de látom ez másnál is így.Sok sikert!
2009. szept. 22. 13:49
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

ilyen helyzetben hogy reagáljatok?

Hát nagyon durva, hogy ennyire tutyimutyik vagytok.

Tudom jön mindjárt a sértődés, h aki csak bszogat annak a véleményére nem figyelek, meg a hasonló visszaszólások.

Az ismerősötök látta a lehetőséget bennetek, hogy le lehet titeket húzni. Gondolom nem 1-2száz ezer Ft-ról van szó. Ilyen könnyen hagynátok elúszni?

2009. szept. 22. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!