Mi a véleményetek errol a pizzagate, Justin Bieber-Yummy dologrol?
Figyelt kérdés
Tenyleg igaz lehet?Nagyon sok osszefugges van.Es Justin+ Selena videoja?Aki nem tudja mirol van szo,nezze meg AvramLaftosca hollywood sotet titkai cimu videojat.2020. márc. 22. 07:37
1/8 anonim válasza:
Én is rengeteget olvastam róla, fogalmam sincs, hogy igaz e, de elég valósnak tűnik. Szörnyű, hogy tényleg lehet ilyen.
2/8 anonim válasza:
Órakat kutattam utána, mindig egyre és egyre valósabbnak tűnt. Belegondolva szörnyen abszurd, hogy ilyen megtörténet a világban és talán van benne egy kis túlzás is, de szerintem 80%-a igaz. Nem lehet ennyi véletlen egybeesés.
3/8 anonim válasza:
Ez amúgy mi nem találtam semmit róla a neten , írjátok már le légszi
4/8 anonim válasza:
Nézzetek meg Cabal bukása részeket figyelmesen és lehetőleg mindet mielőtt letorlik, errrol is szó van benne.. ( https://www.youtube.com/playlist?list=PL0VfKqvG_0MMVMvFtRqG7..
5/8 anonim válasza:
6/8 anonim válasza:
Hát, elgondolkodtató, az biztos!
7/8 anonim válasza:
Én teljesen megvagyok ezen döbbenve.. Tényleg ameddig nem tudtam ezeket a dologokat addig nekem ebből semmi sem tűnt volna fel. De így.
Simán eltudom képzelni hogy van ilyen. A pénz beszél. Ezeknek az embereknek annyi pénzük lehet hogy bárki pofáját be tudják vele tömni. Milyen érdekes hogy a fiatal Avicii is elhunyt amikor elkezdett ezzel a témával foglalkozni. Kitudja mit fognak tenni Justinnal.. A hitbe menekül mert az amit látott biztos hatalmas sokként érte. Nemis tudom mit tudnék még ehhez hozzáfűzni de örülök hogy nem vagyok egyikük helyében sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!